Nieuws

Oliver IT en Struyk Verwo Infra in de hoofdrol 21 juni 2017 - Wim Martens en Gerben Moerland (Oliver IT) gaan binnen de nieuwste aflevering van Doe Maar Duurzaam! In op de vele ontwikkelingen die zij opmerken binnen de Bedrijfs-IT en gaan verder in op de voordelen en uitkomsten die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Daarbij bespreken zij samen met Peter Eikhout, Directeur Logistics & IT bij Struyk Verwo Infra, een passend praktijkvoorbeeld.
Fiori: Toegang tot apps (deel 2) 16 mei 2017 - In deze opvolgende blog (zie ook Fiori: Toegang tot apps (deel 1)) lichten we nog enkele zaken rond de Launchpad toe. Verder zullen we ook een toelichting geven rond een alternatief zonder de Launchpad, en zullen we dieper ingaan op de Fiori Client en iOS SDK.
Oliver IT organiseert Fiori Event 10 mei 2017 - Kom meer te weten over SAP Fiori door middel van inzichten uit verschillende invalshoeken. Het wordt mogelijk gemaakt op het Oliver Fiori Xcellence Event op 4 juli 2017. Vanaf 14.00u tot en met 18.00u worden alle deelnemers volledig bijgepraat over de laatste SAP Fiori ontwikkelingen (SAP Nederland), concrete SAP Fiori toepassingen bij Het Kadaster en ‘Fiori as a Service’ van Oliver IT. De deelname is kosteloos en wordt ook nog eens beloond door middel van een voucher voor één dag gratis SAP Fiori consultancy.
Fiori: Toegang tot apps (deel 1) 2 mei 2017 - Fiori apps kunnen op verschillende manieren benaderd worden. De meest voorkomende manier is via 1 centrale plek: de Launchpad. Maar het is tevens mogelijk om de apps mobiel te benaderen mbv de Fiori Client of als Native applicatie gebouwd met de nieuwste iOS SDK.
Blog: 5 gouden tips voor een succesvolle SAP Fiori applicatie 23 februari 2017 - SAP Fiori als nieuwe technologie is geen garantie voor succes. De mate van succes hangt vooral af van waar je begint en welke aanpak je kiest. Daarom heeft Oliver IT de belangrijkste tips op basis van alle Fiori implementaties op een rij gezet.
Geslaagd Relatie-event 2017 19 januari 2017 - Het was een drukke week op de Oliver IT headquarters, afgelopen zaterdag kreeg de familie een kijkje in ons gloednieuwe kantoor en gisteren was het de beurt aan onze klanten en relaties! Een enorm geslaagde middag, waarbij we hebben genoten van de stem van de Tour de France!
Kom naar het Oliver IT mini-event Logistiek! 29 september 2016 - Heb jij al gehoord van het Oliver IT Mini-event Logistiek? Raak geïnspireerd door de presentatie van Struyk Verwo Infra over het vereenvoudigen van logistieke processen met IT! Wordt er in jouw organisatie nog veel papier gebruikt bij het logistieke proces? En ben jij benieuwd hoe dat anders kan?
Verfilmde klantcase Struyk Verwo Infra online! 25 augustus 2016 - Onze eerste verfilmde klantcase staat online! Bij Struyk Verwo Infra kunnen de vrachtwagen- en heftruckchauffeurs sneller en papierloos laden en lossen dankzij de mobiele apps die ontwikkeld zijn door Oliver IT. Benieuwd hoe dit er in de praktijk aan toegaat? Bekijk dan de video!
Go-live van de app voor weginspecteurs Provincie Noord-Holland 21 juli 2016 - Bij Provincie Noord-Holland is de mobiele app voor weginspecteurs deze maand in productie gegaan. Deze applicatie ondersteunt de inspecteurs bij het uitvoeren van inspecties aan provinciale wegen en het rapporteren van incidenten binnen de provincie Noord-Holland.
Kom jij naar het TopForce Alliance Kennisevent? 13 mei 2016 - Oliver IT organiseert samen met de 7 andere Members van TopForce Alliance hét SAP Kennisevent van het jaar. Kom op donderdag 9 juni 2016 vanaf 12.00 uur naar de prachtige locatie Inn Style in Maarssen en laat je inspireren. Het centrale thema voor dit jaar is ‘The Power of SAP Innovations’. Tijdens deze middag zal Oliver IT 3 inspirerende sessies verzorgen.
Struyk vrachtwagen apps Struyk gaat succesvol live met logistieke apps van Oliver IT 23 februari 2016 - ’s-Hertogenbosch, 1 februari 2016 - Eind 2014 kwam Oliver IT in beeld bij Struyk Verwo Infra (CRH) voor het ontwikkelen van apps voor vrachtwagen- en heftruckchauffeurs. De referenties, aanpak en het verhaal van Oliver Elements gaven de doorslag om voor Oliver IT te kiezen. Sinds januari 2016 wordt ruim 90% van alle vrachtwagenritten afgewikkeld met de nieuwe app en zijn alle heftruckchauffeurs op alle locaties tevreden app gebruikers.
ontmoet oliver Ontmoet Oliver 3.0 26 oktober 2015 - Het is makkelijk om het overzicht te verliezen wanneer een organisatie groeit en de hoeveelheid complexe werkprocessen toeneemt. Oliver IT heeft zich de afgelopen jaren toegespitst op het versimpelen van die werkprocessen door het brengen van structuur en eenvoud. Voor iedere gebruiker alleen die informatie, die hij of zij nodig heeft. En direct toegankelijk met gebruiksvriendelijke applicaties voor web en mobiel.
fd gazellen Oliver IT opnieuw FD Gazellen nominatie 18 december 2014 - Oliver is dit jaar wederom genomineerd voor de FD Gazellen Award 2014! Jaarlijks nomineert het Financiële Dagblad een aantal bedrijven voor de FD Gazellen Award om de snelst groeiende topondernemers in de spotlight te zetten. Deze Award is voor het bedrijf met de grootste en meest gezonde groei over de afgelopen 3 jaar. Oliver behoort hiermee tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland!
infrax_torhout sap-app Oliver IT levert SAP-app aan Vlaams netbedrijf 2 mei 2014 - SAP-dienstverlener Oliver uit Den Bosch levert een mobiele app voor vierhonderd technici en tweehonderd aannemers van het Vlaamse netbedrijf Infrax. Dat regelt de exploitatie, het onderhoud en de ontwikkeling van elektriciteit- en aardgasnetwerken, kabeltelevisie en riolering in 126 Vlaamse gemeenten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Bekijk dan onze klantcases of neem contact met ons
op voor een kennismaking of referentiebezoek.

Op zoek naar uitdagende projecten en
persoonlijke groei? Kom ons team versterken!
Bekijk de vacatures of neem contact met ons op.