Nieuws

Fiori benefits Blog: 5 gouden tips voor een succesvolle SAP Fiori applicatie 23 februari 2017 - SAP Fiori als nieuwe technologie is geen garantie voor succes. De mate van succes hangt vooral af van waar je begint en welke aanpak je kiest. Daarom heeft Oliver IT de belangrijkste tips op basis van alle Fiori implementaties op een rij gezet.
Test 2 Geslaagd Relatie-event 2017 19 januari 2017 - Het was een drukke week op de Oliver IT headquarters, afgelopen zaterdag kreeg de familie een kijkje in ons gloednieuwe kantoor en gisteren was het de beurt aan onze klanten en relaties! Een enorm geslaagde middag, waarbij we hebben genoten van de stem van de Tour de France!
mini-event-logistiek Kom naar het Oliver IT mini-event Logistiek! 29 september 2016 - Heb jij al gehoord van het Oliver IT Mini-event Logistiek? Raak geïnspireerd door de presentatie van Struyk Verwo Infra over het vereenvoudigen van logistieke processen met IT! Wordt er in jouw organisatie nog veel papier gebruikt bij het logistieke proces? En ben jij benieuwd hoe dat anders kan?
Screenshot videotestimonial Struyk Verfilmde klantcase Struyk Verwo Infra online! 25 augustus 2016 - Onze eerste verfilmde klantcase staat online! Bij Struyk Verwo Infra kunnen de vrachtwagen- en heftruckchauffeurs sneller en papierloos laden en lossen dankzij de mobiele apps die ontwikkeld zijn door Oliver IT. Benieuwd hoe dit er in de praktijk aan toegaat? Bekijk dan de video!
PNH Go-live van de app voor weginspecteurs Provincie Noord-Holland 21 juli 2016 - Bij Provincie Noord-Holland is de mobiele app voor weginspecteurs deze maand in productie gegaan. Deze applicatie ondersteunt de inspecteurs bij het uitvoeren van inspecties aan provinciale wegen en het rapporteren van incidenten binnen de provincie Noord-Holland.
TFA 1 Kom jij naar het TopForce Alliance Kennisevent? 13 mei 2016 - Oliver IT organiseert samen met de 7 andere Members van TopForce Alliance hét SAP Kennisevent van het jaar. Kom op donderdag 9 juni 2016 vanaf 12.00 uur naar de prachtige locatie Inn Style in Maarssen en laat je inspireren. Het centrale thema voor dit jaar is ‘The Power of SAP Innovations’. Tijdens deze middag zal Oliver IT 3 inspirerende sessies verzorgen.
Struyk vrachtwagen apps Struyk gaat succesvol live met logistieke apps van Oliver IT 23 februari 2016 - ’s-Hertogenbosch, 1 februari 2016 - Eind 2014 kwam Oliver IT in beeld bij Struyk Verwo Infra (CRH) voor het ontwikkelen van apps voor vrachtwagen- en heftruckchauffeurs. De referenties, aanpak en het verhaal van Oliver Elements gaven de doorslag om voor Oliver IT te kiezen. Sinds januari 2016 wordt ruim 90% van alle vrachtwagenritten afgewikkeld met de nieuwe app en zijn alle heftruckchauffeurs op alle locaties tevreden app gebruikers.
ontmoet oliver Ontmoet Oliver 3.0 26 oktober 2015 - Het is makkelijk om het overzicht te verliezen wanneer een organisatie groeit en de hoeveelheid complexe werkprocessen toeneemt. Oliver IT heeft zich de afgelopen jaren toegespitst op het versimpelen van die werkprocessen door het brengen van structuur en eenvoud. Voor iedere gebruiker alleen die informatie, die hij of zij nodig heeft. En direct toegankelijk met gebruiksvriendelijke applicaties voor web en mobiel.
fd gazellen Oliver IT opnieuw FD Gazellen nominatie 18 december 2014 - Oliver is dit jaar wederom genomineerd voor de FD Gazellen Award 2014! Jaarlijks nomineert het Financiële Dagblad een aantal bedrijven voor de FD Gazellen Award om de snelst groeiende topondernemers in de spotlight te zetten. Deze Award is voor het bedrijf met de grootste en meest gezonde groei over de afgelopen 3 jaar. Oliver behoort hiermee tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland!
infrax_torhout sap-app Oliver IT levert SAP-app aan Vlaams netbedrijf 2 mei 2014 - SAP-dienstverlener Oliver uit Den Bosch levert een mobiele app voor vierhonderd technici en tweehonderd aannemers van het Vlaamse netbedrijf Infrax. Dat regelt de exploitatie, het onderhoud en de ontwikkeling van elektriciteit- en aardgasnetwerken, kabeltelevisie en riolering in 126 Vlaamse gemeenten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Bekijk dan onze klantcases of neem contact met ons
op voor een kennismaking of referentiebezoek.

Op zoek naar uitdagende projecten en
persoonlijke groei? Kom ons team versterken!
Bekijk de vacatures of neem contact met ons op.