Organisatie

Welkom bij Oliver IT

In 2009 werd Oliver IT opgericht door Wim Martens en Gerben Moerland met de ambitie om SAP toegankelijker te maken voor eindgebruikers. Deze ambitie geldt nog steeds met het motto Redefining Simplicity. Samen met hun 40 medewerkers helpt Oliver IT SAP klanten variërend van PostNL, Jumbo, CRH tot aan KPN en Ziut. Onze oplossingen zijn vooral gericht op Logistiek, Service & Onderhoud of Portalen & Ketenintegratie.

Wim Martens
Wim Martens is sinds 1998 werkzaam in SAP en is als Partner verantwoordelijk voor Commercie (marketing & sales) en Algemene zaken bij Oliver IT.
Gerben Moerland
Gerben Moerland is ook sinds 1998 werkzaam in SAP en is als Partner verantwoordelijk voor Delivery & Innovatie en Algemene zaken bij Oliver IT.

Oliver IT is gevestigd in ’s-Hertogenbosch aan de Europalaan 23, vlakbij het kantoor van SAP Nederland. Het kantoor heeft alle faciliteiten voor remote werkzaamheden voor klanten en productontwikkelingen. Daarnaast komen regelmatig klanten op bezoek voor design en scrum sessies of demonstraties van Oliver IT oplossingen.

 

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Bekijk dan onze klantcases of neem contact met ons
op voor een kennismaking of referentiebezoek.

Op zoek naar uitdagende projecten en
persoonlijke groei? Kom ons team versterken!
Bekijk de vacatures of neem contact met ons op.