Oliver IT

Werken bij Oliver IT betekent onderdeel zijn van een hecht team, onze organisatie kent korte lijnen. We staan altijd open voor goede ideeën, deze kun je zelfs direct voorleggen aan het managementteam. Daarnaast zijn we bij Oliver IT altijd in voor een geintje, we houden van een stevige dosis humor! Gezellige uitjes, waarbij we onder andere kennis delen met elkaar zijn ook part-of-the-job. Verder werken we met z’n allen hard aan uiteenlopende, maar vooral uitdagende projecten voor gerenommeerde bedrijven. Al onze medewerkers zijn trots op wat Oliver IT doet voor haar klanten!

Redefining Simplicity

Wil jij net als wij IT eenvoudiger maken voor eindgebruikers met Web & Mobile oplossingen?

product-img
product-img
product-img
product-img

Enthousiast geworden? En denk jij dat je ons team kunt versterken? Bekijk dan onze vacatures.

Wat medewerkers vertellen over werken bij Oliver IT:

“In een ontspannen en uiterst sympathieke omgeving samen werken aan succesvolle projecten voor onze klanten, gebruik makend van de nieuwste en meest geavanceerde technieken.”

Louis Simons

Senior SAP Technology Consultant

“Door het type oplossingen dat Oliver IT biedt, krijg je als medewerker de gelegenheid bij heel veel verschillende soorten bedrijven in de keuken te kijken. Behalve ontzettend leuk, is dat ook altijd erg leerzaam.”

Herman Ursinus

Business Development

“De mensen maken Oliver IT: open en een down-to-earth mentaliteit. Handen uit de mouwen en gaan! Oliver IT biedt je alle kansen om te doen wat je wil. Het enige wat je moet doen, is deze kansen grijpen en waarmaken.”

Christophe Benoit

Senior SAP Netweaver Consultant

“Enthousiaste collega's en uitdagende projecten in een dynamische omgeving. Afwisseling, ambitie en kansen in een informele sfeer met de nodige humor en gezelligheid.”

Hanneke van Gastel

Solution Architect

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Bekijk dan onze klantcases of neem contact met ons
op voor een kennismaking of referentiebezoek.

Op zoek naar uitdagende projecten en
persoonlijke groei? Kom ons team versterken!
Bekijk de vacatures of neem contact met ons op.