De kracht van tevreden logistieke medewerkers

Wat doen we?

Op het logistieke domein komen wij nog vaak allerlei formulieren tegen, bijvoorbeeld in de vorm van pak- en leveringsbonnen. Eindgebruikers als heftruck- en vrachtwagenchauffeurs kunnen hun werk gemakkelijker en efficiënter doen met een handige mobiele app in plaats van allerlei papieren formulieren. De apps communiceren met elkaar, maar zo nodig ook direct met SAP of een ander backend systeem. In het creëren van de oplossing wordt een end-to-end benadering gehanteerd om de integratie tussen bijvoorbeeld de orderplanning, magazijn en transport goed af te dekken. Concreet zorgt de oplossing ervoor dat uw hele logistieke keten volledig digitaal wordt afgehandeld, er komt geen papier meer aan te pas! Dit betekent onder andere dat de vrachtenwagenchauffeurs nooit meer hoeven te wachten om te laden en klanten digitaal tekenen voor ontvangst.

Voor wie?

Onze oplossing is niet alleen geschikt voor transport, maar ook voor andere logistieke processen, zoals orders picken en logistieke planningen. Samen met de eindgebruikers nemen we het proces onder de loep en bekijken we met welke oplossing we het proces eenvoudiger kunnen maken, maar ook hoe de oplossing er volgens hen uit moet komen te zien. Deze oplossing zorgt ervoor dat het werk voor de eindgebruikers gemakkelijker én leuker wordt!

Oliver IT heeft bij veel SAP klanten (o.a. Struyk Verwo Infra en Redsun) aangetoond uitstekende logistieke oplossingen te bieden. Dankzij ons eigen platform Oliver Elements met kant-en-klare bouwstenen en best practices laten wij al vanaf de start van het project zien hoe de oplossing voor de eindgebruiker eruit komt te zien. 

„We zijn erg tevreden over de door Oliver IT ontwikkelde app omdat deze gebruiksvriendelijk, efficiënt en snel werkt. Ook het ontwikkel proces verliep prettig en vlot. De consultants dachten goed met ons mee en leverden ons een prima app waar we dagelijks prettig mee werken.”
Nico Wielhouwer, Planner bij Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Businessvoordelen

  • Efficiënter werken
  • Flinke tijdsbesparing
  • Proces volledig gedigitaliseerd
  • Foutenlast verlaagd

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Directeur
Gerben Moerland