De kracht van tevreden eindgebruikers

Inzicht en overzicht

Retail, en daarbij de verwachting van een inkoper of consument, verandert sterk. De snelheid waarop goederen en producten dienen te bewegen, beschikbaar dienen te zijn, aangevuld of vervangen dienen te worden gaat telkens een tandje omhoog. Verder is transparantie van voorraad en orders tegenwoordig eerder een vereiste dan een extra element van service. Inkoop en verkoop worden steeds vaker digitaal afgehandeld. Realtime inzicht is daar een onderdeel van. De bedrijven en organisaties die deze ontwikkelingen niet tijdig en voldoende faciliteren verliezen het van de concurrentie. Oliver IT zorgt met slimme en gemakkelijk te gebruiken IT voor de oplossing.

Digitalisering als strategie

Onze oplossingen zijn bij verschillende soorten klanten in gebruik. Neem bijvoorbeeld Jumbo en Aldipress die beiden al een langere tijd met onze web en mobiele oplossingen werken. De retailer die op zoek is naar gebruiksvriendelijkheid, verbeterde service en een professionele uitstraling dient in te zetten op een toekomst vaste IT oplossing. Naast het bedienen van de klant en het verbeteren van de positie tegenover de concurrent zorgt digitalisering namelijk ook voor minder administratieve last. Minder dubbele handelingen en minder fouten die hersteld dienen te worden staan gelijk aan een betere kwaliteit van gegevens en natuurlijk tijdsbesparing tijdens werkprocessen. 

Oliver IT heeft bij veel klanten (o.a. Jumbo en Aldipress) aangetoond uitstekende service- en onderhoud oplossingen te bieden. 

„We zijn erg tevreden over de door Oliver IT ontwikkelde app omdat deze gebruiksvriendelijk, efficiënt en snel werkt. Ook het ontwikkelproces verliep prettig en vlot. De consultants dachten goed met ons mee en leverden ons een prima app waar we dagelijks prettig mee werken.”
Nico Wielhouwer, Planner bij Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Robin Schutten Sales
Robin Schutten