De kracht van tevreden servicemonteurs

Wat doen we?

Service- en onderhoudsmonteurs werken steeds vaker met web en mobiele oplossingen, maar zijn daar lang niet altijd tevreden over. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat niet het hele proces wordt ondersteund, aanverwante processen zoals planning en logistiek zijn vaak niet geïntegreerd in de oplossing.

Eindgebruikers als service- en onderhoudsmonteurs kunnen hun werk makkelijker en efficiënter doen met een handige mobiele app. Deze communiceert eventueel rechtstreeks met SAP of een ander backend systeem. De oplossing wordt end-to-end benaderd om de integratie tussen bijvoorbeeld de planning, voorraad en logistiek goed af te dekken. Concreet zorgt de oplossing ervoor dat uw hele service- en onderhoudsproces volledig digitaal wordt afgehandeld, er komt geen papier meer aan te pas! Dit betekent dat de monteurs digitaal hun orders kunnen inzien en zij alle benodigde informatie altijd direct bij de hand hebben.

Bekijk de video

Voor wie?

Onze oplossing helpt niet alleen de service- en onderhoudsmonteurs, maar ook de andere disciplines binnen uw organisatie. Denk hierbij aan digitaal plannen, maar ook een tijdsbesparing voor de administratie, omdat niets meer handmatig ingevoerd hoeft te worden. Samen met de eindgebruikers nemen we het proces onder de loep. We bekijken met welke oplossing we het proces eenvoudiger kunnen maken, maar ook hoe deze oplossing er volgens hen uit moet komen te zien. De oplossing zorgt er vervolgens voor dat het werk voor de eindgebruikers gemakkelijker én leuker wordt!

Oliver IT heeft bij veel SAP klanten (o.a. Ziut, Woonbedrijf Eindhoven, Infrax) aangetoond uitstekende service- en onderhoud oplossingen te bieden. Dankzij ons eigen platform Oliver Elements met kant-en-klare bouwstenen en best practices laten wij al vanaf de start van een project zien hoe de oplossing voor de eindgebruiker eruit kom te zien.

„We zijn erg tevreden over de door Oliver IT ontwikkelde app omdat deze gebruiksvriendelijk, efficiënt en snel werkt. Ook het ontwikkel proces verliep prettig en vlot. De consultants dachten goed met ons mee en leverden ons een prima app waar we dagelijks prettig mee werken.”
Nico Wielhouwer, Planner bij Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland