De kracht van tevreden servicemonteurs

Meer overzicht en efficiëntie

Service- en onderhoudsmonteurs werken steeds vaker met web- en mobiele oplossingen, maar zijn daar lang niet altijd tevreden over. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat niet het hele proces wordt ondersteund, aanverwante processen zoals planning, materiaal en de route zijn vaak niet geïntegreerd in de oplossing. Oliver IT zorgt voor een end-to-end applicatie waarin meerdere werkprocessen samen kunnen komen.

Eindgebruikers als service- en onderhoudsmonteurs kunnen hun werk makkelijker en efficiënter doen met een handige en doordachte mobiele app. Deze communiceert eventueel rechtstreeks met SAP of een ander backend systeem. De oplossing wordt procesbegeleidend benaderd om de integratie tussen bijvoorbeeld de planning, materialen en route goed af te dekken. Concreet zorgt de oplossing ervoor dat het hele service- en onderhoudsproces volledig digitaal wordt afgehandeld, er komt geen papier meer aan te pas. Dit betekent dat de monteurs digitaal hun service-orders kunnen inzien en zij alle benodigde informatie altijd direct bij de hand hebben.

Bekijk de video

Samenwerken

Onze oplossing helpt niet alleen de service- en onderhoudsmonteurs, maar ook de andere disciplines binnen uw organisatie. Denk hierbij aan digitaal plannen, maar ook een tijdsbesparing voor de administratie omdat niets meer handmatig ingevoerd hoeft te worden. Samen met de eindgebruikers nemen we het proces onder de loep. We bekijken met welke oplossing we het proces eenvoudiger kunnen maken, maar ook hoe deze oplossing er volgens hen uit moet komen te zien. De oplossing zorgt er vervolgens voor dat het werk voor de eindgebruikers gemakkelijker én leuker wordt.

Oliver IT heeft bij veel klanten (o.a. Woonbedrijf, Talis, Infrax, DNWG) aangetoond uitstekende service- en onderhoudsoplossingen te bieden.„Oliver IT maakt gebruiksvriendelijke applicaties die volledig op onze processen zijn toegepast ”
Lieke van Helvoort, Projectmanager Swiss Sense

Woonbedrijf, Talis, Infrax & DNWG

Voor deze klanten hebben wij op service- en onderhoud het volgende bereikt

  • Tevreden eindgebruikers
  • Minder storingstijd door snelle afhandeling
  • Verbeterde data
  • Kwaliteit en professionele uitstraling
  • Online en Offline opties; altijd werkend
  • Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland