The new future for business

Hoe wij kunnen helpen

De verbinding die Internet of Things met zich meebrengt kan vele positieve effecten hebben op het bedrijfsleven, zoals kostenbesparing maar ook het verhogen van productiviteit, kwaliteit en efficiëntie.

Om u in deze verandering mee te nemen hebben wij een IoT workshop ontwikkeld. Tijdens deze workshop bedenken we samen IoT toepassingen die uw werkproces eenvoudiger kunnen maken. Naderhand werken we gezamenlijk een praktijkcase uit, zodat IoT ook daadwerkelijk geïmplementeerd kan worden in uw organisatie en werkomgeving.

Onze workshop

Met ruime technische expertise, maar ook praktijkervaring op gebieden als Service & Onderhoud, Logistiek en HR wil Oliver IT breder kijken en de toegevoegde waarde uit de slim verbonden ‘things’ halen om bedrijfsprocessen te verbeteren, werkzaamheden te optimaliseren en meer inzicht in data en processen te creëren.

Bent u benieuwd wat Internet of Things voor uw organisatie kan betekenen? Ga samen met ons op zoek naar een mogelijk IoT-scenario binnen uw organisatie. Hiervoor organiseren we een workshop waarbij de volgende vraag centraal staat: ‘met welke IoT use-cases kan uw organisatie het verschil maken?

De workshop is geschikt voor medewerkers uit verschillende disciplines, zoals IT, marketing en operatie.

„Door het toepassing van Agile Scrum ontstaat er een groter bewustzijn in de organisatie over hoofd –en bijzaak. Prioritering op basis van value en niet op basis van emotionele afwegingen geeft een sterke focus. De business leert hier steeds beter mee omgaan.”
Björn van Eck, Product Owner

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Directeur
Gerben Moerland