In control

Wat doen we?

We zijn niet alleen de specialist in het ontwikkelen van web- en mobiele applicaties of op het gebied van complexe integratievraagstukken, maar we ondersteunen ook in de volledige life-cycle van een applicatie. Oliver IT heeft een team van specialisten paraat staan die de continuïteit en stabiliteit van de applicaties waarborgen. Wij ontzorgen niet alleen bij apps die door ons zijn gebouwd, ook applicaties die niet door Oliver IT zijn ontwikkeld kunnen wij voor u beheren.

Allereerst zorgen wij voor het geplande beheer aan uw applicatie, maar ook nieuwe wensen kunnen wij doorvoeren. Doordat ons beheerteam uw software door en door kent is deze klus door hen zo geklaard. Correct beheer kan veel problemen en daarmee kosten voorkomen, doordat (dreigende) storingen tijdig worden gesignaleerd. De Oliver IT-beheerafdeling denkt dan ook proactief met u mee. Een voorbeeld hiervan is het proactief testen van de impact van nieuwe iOS- of Android-releases op ontwikkelde applicaties.

Onze aanpak

Zowel bij gepland beheer als onverwachte storingen kunt u een beroep doen op ons beheerteam. Onze experts zitten paraat om u bij deze problemen te ondersteunen.

In overleg zullen er afspraken worden gemaakt en zal er een Service Level Agreement worden opgesteld om uw specifieke behoeften en verwachtingen rondom de dienstverlening in overleg vast te stellen. De diverse experts van de Oliver IT-beheerafdeling zullen vervolgens de specifieke applicatie- en/of integratiekennis over uw systeem opdoen en u vanaf dat moment ontzorgen in uw beheervraagstukken.

„Oliver IT maakt gebruiksvriendelijke applicaties die volledig op onze processen zijn toegepast ”
Lieke van Helvoort, Projectmanager Swiss Sense

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Jeroen Jansen Consultant
Jeroen Jansen