Beheersbaar en overzichtelijk

Structuur als oplossing

Volgens ons betekent Redefining Simplicity ook dat integratie en/of de architectuur eenvoudig moeten zijn. Echter is het in de praktijk vaak anders gesteld. Bestaande IT landschappen kennen na verloop van tijd veel complexiteit omdat er voortgeborduurd is op eerdere fundamenten. Zo zijn oplossingen vaak onopgemerkt ingewikkeld geworden waardoor procesintegratie en beheersbaarheid steeds moeilijker wordt.

Om eindgebruikers een gebruiksvriendelijke end-to-end oplossing te kunnen bieden, is een logische architectuur een belangrijke randvoorwaarde. Oliver IT ontwerpt de integratie-architectuur, kan deze realiseren en zelfs daarna in beheer nemen. Daarbij houden we rekening met eisen die gesteld worden aan security en masterdata.

Naar de Cloud

Met de verschuiving van computing van eigen datacenters naar de cloud veranderen de spelregels op het gebied van applicatie integratie. Binnen de meeste organisaties zijn kennis en kunde ten aanzien van integratie opgebouwd op basis van ontwikkelingen binnen het eigen bestaande landschap. De organisatie is bekend met het koppelen van applicaties binnen de grenzen van het eigen landschap, maar wat dient men te doen wanneer er gekozen wordt om over te stappen naar de cloud?

Oliver IT kan vanuit brede ervaring adviseren op het gebied van cloudintegratie. Daarbij kijken we onder andere naar uw huidige integratie-tooling om te beoordelen of deze voldoet aan de voorwaarden. Zo helpen we enerzijds met het vormen van een visie en strategie, anderzijds helpen we graag mee bij het realiseren van de interfaces. Lees bijvoorbeeld meer over Mijn Post van PostNL.

„Oliver IT maakt gebruiksvriendelijke applicaties die volledig op onze processen zijn toegepast ”
Lieke van Helvoort, Projectmanager Swiss Sense

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Peter Schults Integration expert
Peter Schults