De wondere wereld van Web & Mobiel

Efficiënt en gemakkelijk

Is overdadig printwerk, het uitdraaien van lijsten, het onnodig klikken door eindeloze schermen met irrelevante informatie herkenbaar? Dan is het tijd voor een stap in de richting van een verbeterde, dan wel digitale, omgeving. Een gebruiksvriendelijke werkomgeving zorgt voor meer overzicht, minder frustratie en simpelweg meer efficiëntie wanneer het gaat om werkprocessen. Inzetten op Front-end, bij digitalisering of vernieuwing van eerdere digitalisering, is volgens ons daarom een must.

Onze web- en mobiele oplossingen kunnen wij voor iedere organisatie ontwikkelen, ongeacht in welke branche. Samen met de eindgebruikers nemen we het proces onder de loep en bekijken we met welke oplossing we het proces eenvoudiger kunnen maken, maar ook hoe deze oplossing er volgens hen uit moet komen te zien. De oplossing zelf zorgt ervoor dat het werk voor de eindgebruikers gemakkelijker én leuker wordt. Onze aanpak zorgt tevens direct voor draagvlak van de IT-oplossing, een snelle onboarding en minder frustratie.

De juiste keuze

Door verschillende toepassingen binnen het bedrijfsleven is het niet gemakkelijk om de juiste front-end technologie te kiezen. In sommige situaties kan het zelfs verstandiger zijn om twee technieken naast elkaar te hebben. De keuze wordt mede bepaald door de werkprocessen, de backend, offline scenario’s en de gebruikersdoelgroep.

De ontwerpfase is zeer belangrijk. Keuzes in het begin kunnen doorslaggevend zijn voor het eindresultaat van een project. Oliver IT biedt hulp bij de keuze tussen SAP Fiori, Mendix of andere front-end opties.

Oliver IT heeft bij veel verschillende soorten klanten (bijvoorbeeld: Jumbo, Struyk Verwo Infra en DNWG) aangetoond uitstekende Web- en Mobiele oplossingen te bieden.

„Oliver IT maakt gebruiksvriendelijke applicaties die volledig op onze processen zijn toegepast ”
Lieke van Helvoort, Projectmanager Swiss Sense

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Peter Schults Integration expert
Peter Schults