Mendix Go make It!

Vindt u Fiori applicaties maken met het SAP-business technology platform ingewikkeld? Kijk eens naar mendix, een eenvoudig te gebruiken platform voor apps en webapplicaties. SAP heeft het Mendix platform volledig geïntegreerd in hun cloud omgeving, hierdoor kunnen Mendix applicaties naadloos samenwerken met bestaande Fiori applicaties.

U heeft nog geen S/4 hana maar wil wel Fiori gebruiken met eigen functionaliteit zonder SAP backend te modificeren? Met mendix kan maatwerk buiten SAP gerealiseerd worden in combinatie met standaard SAP functionaliteit. Na de upgrade naar S/4 Hana kan de mendix applicatie zonder ingrijpende wijzigingen omgezet worden naar het S/4 Hana systeem, waardoor de investering niet verloren gaat.

Waarom Oliver IT?
Oliver heeft ervaren Mendix consultants, met een jaren lange achtergrond als SAP developer. Oliver consultants maken al jaren mobiele applicaties, webapplicaties gekoppeld aan SAP omgevingen. Kunnen complexe vraagstukken omzetten in een voorspelbaar stappen plan en SAP voor de gebruikers makkelijker maken.

5 tot 10 keer sneller ontwikkelen, hoe dan?

Door de geïntegreerde database is het niet nodig om services te maken zoals bij Fiori en alleen hierdoor gaat het ontwikkelen van applicaties al veel sneller. De schermen worden ontwikkeld op basis van de entiteiten in de database, waardoor het maken van schermen inclusief knoppen afhandeling bijna automatisch verloopt. Business logica wordt grafisch gemodelleerd en in één oog opslag is duidelijk wat de ‘code’ doet.

Mendix heeft het gebruik van externe services zo ver mogelijk geautomatiseerd. Services worden geïmporteerd en grafisch worden de gewenste gegevens geselecteerd. OData services, zoals gebruikt in SAP, kunnen zelfs als entiteit in de applicatie opgenomen worden, waardoor de ontwikkelaar niet eens merkt dat er een service gebruikt wordt.

Integratie met SAP

Mendix is gemaakt om in het middelpunt van het landschap te staan en data uit andere systemen te gebruiken. OData services zoals SAP ze toepast kunnen zelfs als entiteit in applicatie gebruikt worden, waardoor de Mendix developer de service zonder additionele configuratie kan gebruiken.

„Oliver IT maakt gebruiksvriendelijke applicaties die volledig op onze processen zijn toegepast ”
Lieke van Helvoort, Projectmanager Swiss Sense

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Jeroen Jansen Consultant
Jeroen Jansen