Simplicity from data to output

‘Ieder bedrijf is inmiddels een data-bedrijf.’ Ooit was dit reclamejargon van hippe en snelle marketeers. Het lijkt erop dat zij een vooruitziende blik hadden want data is inmiddels net zoals water uit de kraan: u kunt niet zonder, het is overal en het is een 1e levensbehoefte geworden.

Grip krijgen op de werkelijkheid, dat wil elke ondernemer. Goed gebruik maken van de beschikbare data brengt deze wens een stapje dichterbij. Maar daar moet u wel dingen voor regelen.

Oliver IT lanceert daarom Odat: “Simplicity from data to output”.

Datasets van Odat

Met Odat brengt Oliver IT uw datakwaliteit op orde. Daarna verzorgen wij begrijpelijke datasets voor u zodat u rapportages en/of sturingen op de juiste gegevens kunt baseren. Met de datasets van Odat kunt u zelf elk KPI, dashboard of rapportage samenstellen en presenteren op uw eigen dashboard en op ieder beschikbaar device binnen uw organisatie. Tevens zet Oliver IT in op Artificial Intelligence om met Machine Learning-algoritmes meer sturing op uw bedrijfsprocessen te krijgen en hogere efficiency en dus kostenbesparingen te realiseren. Kortom nog meer grip en voorspellend vermogen voor uw bedrijf.

„Oliver IT maakt gebruiksvriendelijke applicaties die volledig op onze processen zijn toegepast ”
Lieke van Helvoort, Projectmanager Swiss Sense

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Ardiles Mozesz Consultant
Ardiles Mozesz