Simplicity from data to output

Bijna iedereen heeft het over Data, want data is hot. Maar wat kan ik er dan mee zult u zich afvragen? En hoe kan Oliver IT helpen om m.b.v. data uw processen te optimaliseren, makkelijker en efficiënter maken en daarmee indirect kosten te besparen op deze processen en het werkplezier van de medewerkers verhogen.

Daarvoor hebben wij als Oliver IT Odat: “Simplicity from data to output”.

Wij maken complexe data simpel

Wij als Oliver It maken complexe data simpel en geven u daarmee meer inzichten met voorspellend vermogen op uw bedrijfsprocessen. En niet onbelangrijk: welke besparingen kunt u binnen het proces en financieel bewerkstelligen?

Een rapport maken is niet meer zo moeilijk met de hedendaagse tools. Maar het wordt al lastiger als we het gaan hebben over meerdere bronnen waarvandaan u de data wilt gaan gebruiken. Als we het gaan hebben over voorspellend vermogen wordt het vaak nog complexer. Laat staan als we het gaan hebben over het combineren van deze 2 onderdelen en het dan ook nog eens simpel, bruikbaar en interactief maken.

Wij vinden dat u zelf rapportages moet kunnen maken, maar weten ook dat het lastig is om de juiste data te verzamelen, te koppelen en te bewerken. Welke bron en hoeveel? Ons maak het niet uit mits het maar bijdraagt tot het doel wat u als klant hebt met de datasets die wij voor u klaarzetten. Ook hier geldt wederom maak het niet te complex, maar juist behapbaar en laagdrempelig. Daar staan wij voor en dat is onze filosofie.

„Oliver IT maakt gebruiksvriendelijke applicaties die volledig op onze processen zijn toegepast ”
Lieke van Helvoort, Projectmanager Swiss Sense

Waar kunnen wij u mee helpen?

Afbeelding7.svg#asset:1545


  • Oliver Data = ODat

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland