Een prettige end-to-end werkomgeving

Efficiënt en gemakkelijk

Is overdadig printwerk, het uitdraaien van lijsten, het onnodig klikken door eindeloze schermen met irrelevante informatie herkenbaar? Dan is het tijd voor een stap in de richting van een verbeterde, dan wel digitale, omgeving. Een gebruiksvriendelijke werkomgeving zorgt voor meer overzicht, minder frustratie en simpelweg meer efficiëntie wanneer het gaat om digitale werkprocessen. Inzetten op Frontend, bij digitalisering of vernieuwing van eerdere digitalisering, is dan ook niet gek. 

Onze web & mobiele oplossingen kunnen wij voor iedere organisatie ontwikkelen, ongeacht in welke branche. Samen met de eindgebruikers nemen we het proces onder de loep en bekijken we met welke oplossing we het proces eenvoudiger kunnen maken, maar ook hoe deze oplossing er volgens hen uit moet komen te zien. De oplossing zorgt ervoor dat het werk voor de eindgebruikers gemakkelijker én leuker wordt

De juiste keuze

Door verschillende toepassingen binnen het bedrijfsleven is het niet gemakkelijk om de juiste Frontend technologie te kiezen. In sommige situaties kan het zelfs verstandiger zijn om twee technieken naast elkaar te hebben. De keuze wordt medebepaald door de backend, offline scenario’s en de gebruikersdoelgroep.

De ontwerpfase is dan ook zeer belangrijk, maar toch wordt er voor deze fase niet altijd genoeg tijd genomen. Toch kunnen keuzes in het begin doorslaggevend zijn voor het eindresultaat van een traject. Oliver IT biedt hulp bij de keuze tussen SAP Fiori, Mendix of andere opties.

„We zijn erg tevreden over de door Oliver IT ontwikkelde app omdat deze gebruiksvriendelijk, efficiënt en snel werkt. Ook het ontwikkel proces verliep prettig en vlot. De consultants dachten goed met ons mee en leverden ons een prima app waar we dagelijks prettig mee werken.”
Nico Wielhouwer, Planner bij Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Peter Schults SAP Net weaver expert
Peter Schults