Fiori als basis voor gebruikersgemak

Waarom SAP Fiori?

SAP Fiori is een verzameling van applicaties die inzetbaar zijn om veelvoorkomende werkprocessen te vergemakkelijken en inzichtelijk te maken. Bijvoorbeeld workflow goedkeuringen, het opzoeken van informatie en self service taken. Het uitgangspunt voor SAP Fiori de eindgebruiker (UX Design). De applicaties zijn geschikt voor verschillende devices zoals; smartphones, tablets en tevens op een desktop.

  • Groter gebruiksgemak en daardoor snellere onboarding 
  • Minder frustratie, meer tevreden gebruikers 
  • Role-based dashboard, meer overzicht per gebruiker
  • Snellere opvolging en procesbegeleidend (End-to-End), minder fouten
  • Beschikbaar op alle devices

Klaar voor SAP Fiori?


SAP Fiori past als design concept en UX oplossing perfect bij ons motto Redefining Simplicity. Oliver IT is sinds het begin al gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van zeer gebruiksvriendelijke web en mobiele oplossingen voor SAP gebruikers. Daarom was het een kleine stap voor onze SAP UI5 front-end developers, UX designers en SAP integratiespecialisten om SAP Fiori apps te ontwikkelen voor onze klanten.

Onze Fiori Xcellence aanpak

Om SAP klanten maximaal te laten profiteren van SAP Fiori heeft Oliver IT de Fiori Xcellence aanpak ontwikkeld. Samen met de klant doorlopen we de volgende drie stappen:

Fiori Kickstarter

Leer meer over SAP Fiori in onze workshop. We scannen of de organisatie klaar is voor SAP Fiori en stellen een Proof of Value op.

Fiori Accelarator

Samen aan de slag met het nodige bijsturen. Integratie met standaard apps of waar nodig; maatwerk.

Fiori Factory

Oliver IT aan het roer. Projectmanagement en service is bij ons in veilige handen. 

Onze aanpak gaat uit van standaard SAP Fiori apps (tenzij maatwerk nodig is) en is usability gedreven. We nemen het end-to-end proces met alle integratie-aspecten als uitgangspunt. Indien gewenst stellen wij een heldere business case op, zodat u achteraf kan meten of de beoogde voordelen gerealiseerd zijn.

„We zijn erg tevreden over de door Oliver IT ontwikkelde app omdat deze gebruiksvriendelijk, efficiënt en snel werkt. Ook het ontwikkel proces verliep prettig en vlot. De consultants dachten goed met ons mee en leverden ons een prima app waar we dagelijks prettig mee werken.”
Nico Wielhouwer, Planner bij Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland