Fiori als basis voor gebruikersgemak

Waarom SAP Fiori?

Met SAP Fiori mobiliseren we uw meest gebruikte bedrijfsfuncties, bijvoorbeeld workflow goedkeuringen, het opzoeken van informatie en self service taken. De apps hebben een simpele en toegankelijke user experience (UX) welke goed werkt op desktop, tablet en smartphone. Is uw bedrijf al klaar voor SAP Fiori?

SAP Fiori past als design concept en UX oplossing perfect bij ons motto Redefining Simplicity. Oliver IT is sinds het begin al gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van zeer gebruiksvriendelijke web en mobiele oplossingen voor SAP gebruikers. Daarom was het een kleine stap voor onze SAP UI5 front-end developers, UX designers en SAP integratiespecialisten om SAP Fiori apps te ontwikkelen voor onze klanten.

Onze Fiori Xcellence aanpak

Om SAP klanten maximaal te laten profiteren van SAP Fiori heeft Oliver IT de Fiori Xcellence aanpak ontwikkeld. Met onze aanpak doorlopen wij samen met onze klanten de volgende drie stappen: Fiori Kickstarter, Fiori Accelerator en Fiori Factory. Dit is een bewezen aanpak voor een snelle en succesvolle SAP Fiori implementatie waardoor u daadwerkelijk een heleboel business voordelen realiseert.

Onze Fiori Xcellence aanpak gaat uit van standaard SAP Fiori apps (tenzij maatwerk nodig is) en is zeer sterk usability gedreven. Om de gebruiker zo goed mogelijk te ondersteunen, nemen wij het end-to-end proces met alle integratie-aspecten als uitgangspunt. Indien gewenst stellen wij een heldere business case op, zodat u achteraf kan meten of de beoogde voordelen gerealiseerd zijn.

„Dankzij de oplossing van Oliver IT is het Rollende Artikel Kalender-proces gedigitaliseerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat dit proces enorm is versneld en er veel accurater wordt geregistreerd. De overname tussen Jumbo en C1000 is mede hierdoor soepel verlopen.”
Jumbo

Businessvoordelen

  • Intuïtieve user interface en snellere onboarding
  • Snellere opvolging door direct role based zicht op alerts
  • Tevreden en gemotiveerde SAP eindgebruikers zonder frustraties
  • Betere begeleiding van taken met minder fouten tot gevolg
  • Beschikbaar op alle devices

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Directeur
Gerben Moerland