Efficiënt en klantvriendelijk plannen van leverafspraken

Van analoog naar gebruiksvriendelijk digitaal plansysteem

De levering van de producten is een belangrijk onderdeel van de algehele klantbeleving van Swiss Sense. De slimme webapplicatie van Oliver IT zorgt ervoor dat leverafspraken zijn geautomatiseerd en alle ritten automatisch worden gepland. Klanten kunnen nu online afspraken inplannen en het bespaart Swiss Sense gemiddeld 4 kilometer per order. Het dankbare gevolg is een reductie van de logistieke kosten, tijdbesparing, minder CO2 uitstoot en een verhoging van de klantvriendelijkheid van Swiss Sense.

Before each project, we make a clear profile of your organization so that our service can fit seamlessly

Swiss Sense

Swiss Sense ontwikkelt en produceert boxsprings en matrassen. De levering van de producten is een belangrijk onderdeel van de algehele klantbeleving van Swiss Sense. Met zo’n 9000 leveringen per 6 weken in Duitsland, Nederland en België, was er behoefte aan een oplossing die zowel de klantvriendelijkheid als de efficiëntie van het logistieke proces verhoogd.

The key to the success of our projects is a clear question. What does your organization have problems with? What is the goal that you have in mind?

De oplossing

De opdracht voor Oliver IT was tweeledig. Enerzijds moest de klantvriendelijkheid tijdens het plannen van leverafspraken worden verhoogd. Anderzijds moest de planning van ritten efficiënter verlopen. Beide workflows moesten gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden. Achter de schermen betekent dit dat data uit SAP moet worden geïntegreerd met een complex algoritme in de cloud. Dit is gerealiseerd met Oliver Elements. De oplossing heeft: - De kwaliteit van de service en professionele uitstraling richting de klanten verhoogd. - De medewerkerstevredenheid van het callcenter verhoogd. - De kans op fouten verkleind en veel tijdswinst gegenereerd.

At Oliver IT we solve your problems, completely according to your wishes!

Curious about the solution?

Enter your e-mail address and Oliver IT will contact you as soon as possible!

Done! We will contact you soon!
Eddy Driessen Consultant
Eddy Driessen