Efficiënt en klantvriendelijk plannen van leverafspraken

Van analoog naar gebruiksvriendelijk digitaal plansysteem

De levering van de producten is een belangrijk onderdeel van de algehele klantbeleving van Swiss Sense. De slimme webapplicatie van Oliver IT zorgt ervoor dat leverafspraken zijn geautomatiseerd en alle ritten automatisch worden gepland. Het bespaart Swiss Sense gemiddeld 4 kilometer per order. Het dankbare gevolg is een reductie van de logistieke kosten, tijdbesparing, minder CO2-uitstoot en een verhoging van de klantvriendelijkheid van Swiss Sense.

„Oliver IT maakt gebruiksvriendelijke applicaties die volledig op onze processen zijn toegepast ”
Lieke van Helvoort, Projectmanager Swiss Sense

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Swiss Sense

Swiss Sense ontwikkelt en produceert boxsprings en matrassen. De levering van de producten is een belangrijk onderdeel van de algehele klantbeleving van Swiss Sense. Met zo’n 9000 leveringen per 6 weken in Duitsland, Nederland en België, was er behoefte aan een oplossing die zowel de klantvriendelijkheid als de efficiëntie van het logistieke proces verhoogd.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De oplossing

De opdracht voor Oliver IT was tweeledig. Enerzijds moest de klantvriendelijkheid tijdens het plannen van leverafspraken worden verhoogd. Anderzijds moest de planning van ritten efficiënter verlopen. Beide workflows moesten gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden. Achter de schermen betekent dit dat data uit SAP moet worden geïntegreerd met een complex algoritme in de cloud. Dit is gerealiseerd met Oliver Elements. De oplossing heeft o.a. de kwaliteit van de service en professionele uitstraling richting de klanten verhoogd, de medewerkerstevredenheid van het callcenter verhoogd en de kans op fouten verkleind en daarmee veel tijdswinst gegenereerd.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Robin Schutten Sales
Robin Schutten