Inspecteurs maken gebruik van digitale inspecties

Van 10 formulieren naar een gemakkelijke applicatie

Binnen de Provincie Noord-Holland zijn 22 (vaar)weginspecteurs werkzaam. Voorheen maakten deze inspecteurs gebruik van 10 formulieren. Dit is tegenwoordig een stuk gemakkelijker geworden, door middel van een mobiele app.

„Oliver IT had de regie over Scrum methodiek, dat was enorm prettig. Hierdoor, maar ook door de ongekend prettige samenwerking binnen het Scrum-team, hebben we in een razend tempo de applicatie kunnen ontwikkelen.”
Michiel Mulder, Product Owner Provincie Noord-Holland

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland bestuurt de gelijknamige provincie. De provincie heeft ruim 2,7 miljoen inwoners, verdeeld over 48 gemeenten. Binnen de Provincie Noord-Holland zijn 22 (vaar)weginspecteurs werkzaam. De inspecteurs zijn professionele hulpverleners die werken aan veiligheid en doorstroming op provinciale wegen. Zij zorgen ervoor dat de andere hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulance adequaat hun werk kunnen doen. Bovendien laten ze eventuele schade herstellen en ruimen alles op, daarna geven ze de weg weer vrij voor verkeer.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

Oliver IT heeft de opdracht gekregen om het werkproces efficiënter in te richten van de (vaar)weginspecteurs met een passende digitale oplossing. Samen met de (vaar)weginspecteurs zijn een drietal workshops gehouden. Er kwam al snel naar voren dat de 10 formulieren konden worden teruggebracht naar 3 intelligente formulieren. Binnen de applicatie wordt informatie opgehaald uit verschillende back-end systemen, zoals de wegwerkzaamheden uit TLS. Arcqis wordt gebruikt voor de dichtstbijzijnde hectometerpalen en de Geowebviewer voor het presenteren van data op de kaart. Ingevoerde data wordt beschikbaar gesteld door Qlikview rapportage. Alle integratie is gerealiseerd met Oliver Elements.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Ook op zoek naar een oplossing?

Oliver IT maakte het volgende mogelijk:
• Meer efficiënte werkwijze
• Gemak door verschillende data te combineren

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Peter Schults Integration expert
Peter Schults