Minder fouten en minder doorlooptijd

Gebruiksvriendelijk portaal voor HRM-processen

De Parnassia Groep kent binnen haar 9 zorgbedrijven grote mutaties in het personeelsbestand (o.a. in- en uitdiensttredingen). Hierbij dienen steeds een groot aantal noodzakelijke HRM-processen uitgevoerd te worden. Aangezien SAP geen standaard componenten heeft om deze processen (combinatie van HRM en operatie) geautomatiseerd te ondersteunen is er door Oliver IT een gebruiksvriendelijke en intuïtieve weboplossing gecreëerd.

„Om het kunnen doorvoeren van grote wijzigingen eenvoudiger te maken heeft Oliver IT voor ons een digitaal Self Service Portaal gebouwd. Mede hierdoor is er nu veel meer inzicht voor de afdelingen HRM en Operatie, waardoor zij efficiënter kunnen samenwerken.”
Parnassia Groep

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Parnassia Groep

De Parnassia Groep is een moderne organisatie in de GGZ van 9 zorgbedrijven en in totaal meer dan 8.000 medewerkers. Zij verzorgen een veelomvattend aanbod van specialistische zorg. De Parnassia Groep kent een hoge mutatiegraad (15% doorstroom per jaar), omdat zij veel met vrijwilligers en stagiaires werkt.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

De Parnassia Groep had een sterke behoefte om een aantal HRM-processen binnen SAP te optimaliseren, zodat grote mutaties gemakkelijker doorgevoerd kunnen worden. SAP heeft geen standaard componenten om Operatie en HRM-processen geautomatiseerd op elkaar af te stemmen. De vraag van Parnassia Groep was in- en uitdiensttredingsprocessen efficiënter maken, fouten reduceren en de doorlooptijd verminderen.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

De oplossing van Oliver IT heeft gezorgd voor:
• Verhoogd gebruikersgemak
• Optimalisatie van de processen
• Het aantal fouten is gereduceerd
• De administratieve doorlooptijd is afgenomen

Meer weten? Laat uw gegevens achter.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Karst Koopman Consultant
Karst Koopman