Service en onderhoudsoplossing voor 600 gebruikers

Fluvius is klaar voor de toekomst met een nieuw Mobile Platform van Oliver IT

In de oude situatie werkte Fluvius met een verouderde mobiele oplossing die niet offline gebruikt kon worden en zeer gebruiksonvriendelijk was. Dankzij het nieuwe Mobile Platform van Oliver IT kunnen alle werkzaamheden voor onderhoud en aansluitingen ook offline uitgevoerd worden. Alle 450 technici en 150 externe aannemers werken naar volle tevredenheid met de nieuwe mobile app die alle disciplines van Fluvius ondersteunt: elektriciteit, aardgas, riolering en kabeltelevisie.

„Een mobiel platform waarop een app draait die device onafhankelijk is, met de vinger te bedienen en offline kan werken. Een droom? Nee, realiteit én meer: het vormt de basis voor apps van onze klanten. Oliver IT heeft niet alleen goede prestaties geleverd, maar zich ook als een echte partner gedragen.”
Filip van Rompaey, ICT Directeur Fluvius

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Infrax

Fluvius is het enige bedrijf in Vlaanderen dat vier leidinggebonden nutsvoorzieningen, namelijk elektriciteit, aardgas, kabeltelevisie en de afvoer van afvalwater, samen beheert. Ze zijn actief in 122 Vlaamse en 4 Waalse gemeenten. Fluvius beheert verschillende netwerken van openbaar nut en investeert in het onderhoud, de verbetering en de uitbreiding ervan. De activiteiten worden uitgevoerd op een vooruitstrevende manier met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en het sociale karakter. Op dat vlak willen ze ook in de toekomst hun voortrekkersrol blijven vervullen.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

De oude applicatie van Infrax was niet gebruiksvriendelijk en het invoerproces stagneerde wanneer er geen internetverbinding was. Om haar bedrijfsvoering te optimaliseren wilde Fluvius dat haar monteurs met één app alle werkzaamheden binnen de verschillende disciplines zou kunnen afhandelen. Een belangrijke voorwaarde was dat de app offline te gebruiken is. In de Europese aanbesteding viel de keuze op Oliver IT vanwege de aanpak (met mock-ups), referenties, prijs en de doorlooptijd.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

Concreet heeft de oplossing van Oliver IT de volgende resultaten opgeleverd:

• Een applicatie die zowel offline als online te gebruiken is
• Een zeer gebruiksvriendelijke app
• Efficiëntere werkprocessen en kostenbesparing
• Een mobile platform voor de toekomst

Meer weten? Laat uw gegevens achter.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Eddy Driessen Consultant
Eddy Driessen