Monteur van de toekomst

Monteur van de Toekomst: Mobiele oplossing vergroot inzet honderden monteurs

Bij SPIE heeft Oliver IT meerdere Web- (portaal) en App- (mobiel) projecten gerealiseerd. Er is in overleg met de directie een toekomstvaste architectuur gekozen voor het ontsluiten van bedrijfskritische data en functionaliteiten. Op basis daarvan heeft Oliver IT onder andere een mobiele oplossing genaamd ‘Monteur van de toekomst’ voor SPIE ontwikkeld.

„Onze monteurs maken gebruik van de mobiele oplossing gebouwd door Oliver IT en zijn daarover zeer tevreden. De oude papieren werkbonnen zijn verleden tijd. De monteurs werken nu efficiënter, hun inzet is vergroot én de administratieve last is verlaagd.”
SPIE

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over SPIE

SPIE levert effectieve en efficiënte oplossingen op het gebied van openbare verlichting, verkeersregeling, lichtontwerp en camerasystemen. SPIE is een zelfstandige organisatie, in 2010 ontstaan uit een fusie tussen Liandyn (Alliander) en IP Lighting (Enexis). SPIE is marktleider op het gebied van openbare verlichting in Nederland en heeft meer dan 400 medewerkers in dienst, verdeeld over 5 vestigingen.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

De markt is sterk in beweging, de concurrentie neemt toe en de prijzen staan onder druk. Dit heeft ertoe geleid dat SPIE de transitie wenste te maken naar de ‘Monteur van de Toekomst’. Hoe kunnen de monteurs optimaal ondersteund worden met een mobiele oplossing? Hoe leggen we de basis voor de ‘Monteur van de Toekomst’? Oliver IT is gevraagd zich bezig te gehouden met het implementeren en begeleiden van SPIE bij de transitie van de bestaande werkwijze naar de ‘Monteur van de Toekomst’.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

De oplossing zorgt voor:

• Efficiëntere afhandeling, mutaties worden bij de bron door de monteur ingevoerd
• Vermindering van het aantal fouten
• Kwaliteit van de gegevens in SAP sterk verbeterd

Ook meer kwaliteit en minder fouten? Laat uw gegevens achter.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Eddy Driessen Consultant
Eddy Driessen