Meer overzicht in aanvragen en uiteindelijk afhandeling

Door mobiele app van Oliver IT werken als ZZP-er: Zeer Zelfstandige Professionals

Voor de vakmensen van de Bouwservice van woningcorporatie Woonbedrijf waren papieren werkbonnen een paar jaar geleden nog heel gewoon. Sinds februari 2015 werken de 80 vakmensen, die verantwoordelijk zijn voor de reparatieverzoeken van huurders, met een mobiele app ontwikkeld door Oliver IT. Inmiddels willen ze niet meer zonder. De complete afhandeling en uitvoering van reparatieverzoeken, mutatie-onderhoud en individuele woningverbeteringen, maar ook het logistieke proces dat daarbij hoort zijn gedigitaliseerd met de applicatie genaamd ‘Vakman Digitaal’.

„Oliver IT heeft de mobiele app ‘Vakman Digitaal’ ontworpen vanuit, maar ook samen met de vakmensen van de Bouwservice. Dankzij de nieuwe app kunnen de eindgebruikers digitaal opereren als ZZP’ers: Zeer Zelfstandige Professionals. Dat ervaren zij als heel prettig!”
Dennis van Thiel, Manager Bouwservice Woonbedrijf

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Woonbedrijf

Stichting Woonbedrijf SWW. Hhvl, kortweg Woonbedrijf, is een vooruitstrevende woningcorporatie met ongeveer 425 medewerkers, die ruim 31.000 betaalbare huurwoningen beheert in Metropoolregio Eindhoven. Woonbedrijf heeft een eigen uitvoerende technische dienst, genaamd Bouwservice. De werkzaamheden van vakmensen binnen deze dienst kunnen in de praktijk variëren van kleine dagelijkse reparaties tot individuele verbeteringen in de woning.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

Oliver IT is gevraagd om het onderhouds- en beheerproces te digitaliseren. Het doel was om de vakmensen efficiënter, sneller én zelfstandiger te laten werken. Bijkomend voordeel was een enorme reductie van de papierstroom. Sinds 1 januari 2016 zijn de 4 locaties van Woonbedrijf samengevoegd tot één locatie. Deze is gelegen midden in het centrum van Eindhoven. Daar was geen mogelijkheid voor een magazijn om de materialen van de vakmensen op te slaan. Daarom kreeg Oliver IT vervolgens de uitdaging om het logistieke proces volledig te digitaliseren, zodat een magazijn overbodig werd.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

De oplossing van Oliver IT heeft geleid tot:

• Efficiënter onderhouds- en logistiek proces, het magazijn is overbodig geworden
• Kwaliteit van de service en professionele uitstraling richting huurders verhoogd
• Vakmensen werken efficiënter en zelfstandiger door het gedigitaliseerde proces

Laat uw gegevens achter en lees meer.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Eddy Driessen Consultant
Eddy Driessen