Jumbo / C1000 vervangt Excel process door het portaal artikelen opvoeren

Masterdatamanagement: eenvoudig artikelen opvoeren binnen SAP

Jumbo en C1000 maakten voor het verzamelen van gegevens over nieuwe en te saneren artikelen gebruik van een Excel proces genaamd de Rollende Artikel Kalender, oftewel het RAK. Om de samenvoeging van de beide organisaties en het artikel opvoerproces goed aan te sturen is er door Oliver IT een nieuw proces ontworpen dat ontsloten wordt via het Web. 

„Dankzij de oplossing van Oliver IT is het Rollende Artikel Kalender-proces gedigitaliseerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat dit proces enorm is versneld en er veel accurater wordt geregistreerd. De overname tussen Jumbo en C1000 is mede hierdoor soepel verlopen.”
Jumbo

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Jumbo & C1000

Jumbo Supermarkten heeft de C1000 supermarkten overgenomen en heeft het voornemen om de formules samen te brengen onder één versterkt Jumbo merk. Naast de migratie naar één formule, zal ook de ondersteunende organisatie worden geïntegreerd. Met name op gebied van logistiek, ICT en operatie wil men de nodige synergievoordelen behalen.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

Jumbo maakt voor het verzamelen van gegevens over nieuwe en te saneren artikelen gebruik van een Excel proces, genaamd de Rollende Artikel Kalender (RAK). Dit Excel-bestand gaat de betrokken afdelingen langs, waar additionele informatie wordt toegevoegd. De laatste definitieve check wordt uitgevoerd door de afdeling Data Management. Daarna worden de gegevens geüpload in het SAP systeem en met handmatige acties verwerkt. Jumbo heeft Oliver IT gevraagd om het RAK te automatiseren middels een portaal/web applicatie.

Bij Oliver IT lossen we graag problemen op die precies aansluiten op uw wensen!

Benieuwd naar de oplossing?

De applicatie heeft gezorgd voor:

• Reduceren van het aantal fouten vanwege automatisering
• Verhoging van de kwaliteit
• Tijdsbesparing, omdat het proces sneller verloopt

Meer weten? Laat uw gegevens achter.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Directeur
Gerben Moerland