Gebruiksvriendelijk webportaal voor 400 medewerkers

Eenvoudig artikelen zoeken binnen SAP

Bij SPIE heeft Oliver IT meerdere web- en appprojecten voor portaal en mobiel gebruik gerealiseerd. Gezamenlijk is met de architecten en directie van SPIE voor een toekomstvaste architectuur gekozen voor het ontsluiten van bedrijfskritische data en functionaliteiten op basis van SAP CE. Daarna zijn respectievelijk een mobiele oplossing genaamd ‘Monteur van de Toekomst’ en een aantal portaal-oplossingen gerealiseerd op basis van hetzelfde platform.

„Onze behoefte aan een uniforme en slimme artikel-zoekmethode is door Oliver IT vervuld door de inzet van een zeer gebruiksvriendelijk webportaal. Handige selecties maken en het kunnen zoeken in één scherm heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd.”
SPIE

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over SPIE

SPIE levert effectieve en efficiënte oplossingen op het gebied van openbare verlichting, verkeersregeling, lichtontwerp en camerasystemen. SPIE is een zelfstandige organisatie, in 2010 ontstaan uit een fusie tussen Liandyn (Alliander) en IP Lighting (Enexis). SPIE is marktleider op het gebied van openbare verlichting in Nederland en heeft meer dan 400 medewerkers in dienst, verdeeld over 5 vestigingen.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

SPIE gebruikt, naast SAP, diverse systemen voor haar operationele activiteiten. Zowel vanuit de projecten- als serviceorganisatie is de wens geuit voor een gemakkelijke en eenduidige ondersteuning bij het zoeken naar artikelen en artikelinformatie binnen deze systemen. De afdelingen artikelbeheer, engineering en service hadden behoefte aan een uniforme en “slimme” artikel-zoekmethode bij het calculatieproces. Selecties moeten gemaakt kunnen worden op diverse kenmerken, zoals prijs, levertijd en marge.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

De applicatie heeft gezorgd voor:

• Reduceren van het aantal fouten vanwege automatisering
• Verhoging van de kwaliteit
• Tijdsbesparing, omdat het proces sneller verloopt

Ook resultaat zien? Laat uw gegevens achter.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Karst Koopman Consultant
Karst Koopman