Gebruiksvriendelijk webportaal voor 400 medewerkers

Eenvoudig artikelen zoeken binnen SAP

Bij Ziut heeft Oliver IT meerdere web (portaal) en app (mobiel) projecten gerealiseerd. Gezamenlijk is met de architecten en directie van Ziut voor een toekomstvaste architectuur gekozen voor het ontsluiten van bedrijfskritische data en functionaliteiten op basis van SAP CE. Daarna zijn respectievelijk een mobiele oplossing genaamd ‘Monteur van de Toekomst’ en een aantal portaal-oplossingen gerealiseerd op basis van hetzelfde platform.

„Onze behoefte aan een uniforme en slimme artikel-zoekmethode is door Oliver IT vervuld door de inzet van een zeer gebruiksvriendelijk webportaal. Handige selecties maken en het kunnen zoeken in één scherm heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd.”
Ziut

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Ziut

Ziut levert effectieve en efficiënte oplossingen op het gebied van openbare verlichting, verkeersregeling, lichtontwerp en camerasystemen. Ziut is een zelfstandige organisatie, in 2010 ontstaan uit een fusie tussen Liandyn (Alliander) en IP Lighting (Enexis). Ziut is marktleider op het gebied van openbare verlichting in Nederland en heeft meer dan 400 medewerkers in dienst, verdeeld over 5 vestigingen.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

Ziut gebruikt, naast SAP, diverse systemen voor haar operationele activiteiten. Zowel vanuit de projecten- als serviceorganisatie is de wens geuit voor een gemakkelijke en eenduidige ondersteuning bij het zoeken naar artikelen en artikelinformatie binnen deze systemen. De afdelingen artikelbeheer, engineering en service hadden behoefte aan een uniforme en “slimme” artikel-zoekmethode bij het calculatieproces. Selecties moeten op diverse kenmerken, zoals prijs, levertijd en marge, gemaakt kunnen worden.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

De applicatie heeft gezorgd voor:

• Reduceren van het aantal fouten vanwege automatisering
• Verhoging van de kwaliteit
• Tijdsbesparing, omdat het proces sneller verloopt

Ook resultaat zien? Laat uw gegevens achter. 

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Michiel van Sebille SAP consultant
Michiel van Sebille