Vernieuwing zonder verlies van eerdere investeringen

Oliver IT steekt uitgeversportal voor Aldipress in een nieuw jasje met HTML5 lay-out

Het belangrijkste speerpunt van Aldipress was het moderniseren van haar huidige uitgeversportal. Daarnaast wilde ze dat de vernieuwde portal de mogelijkheden biedt om in de toekomst ook andere stakeholders via deze weg te bedienen. Om dit te realiseren was zowel vernieuwing als aanpassing van de portal noodzaak. Oliver IT heeft de bestaande applicatie geoptimaliseerd, hierdoor gaan eerdere investeringen niet verloren. De nieuwe portal is voorzien van een HTML5 lay-out. Deze zorgt voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid én een responsive design. 

„We waren bang dat bij het vernieuwen van onze bestaande uitgeversportal eerdere investeringen verloren zouden gaan, gelukkig was dat niet het geval. Oliver IT heeft de portal op basis van de huidige applicatie vernieuwd. Dat heeft veel geld en tijd bespaard!”
Aldipress

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Aldipress

Aldipress is marktleider op het gebied van trademarketing en distributie van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels voor de losse verkoop. Als schakel tussen uitgevers, retailers en consumenten, weet Aldipress de shopper te activeren. Het assortiment van Aldipress bestaat uit 1.120 titels van 112 verschillende uitgevers. Aldipress maakt deel uit van Sanoma BeNe.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

Aldipress maakte voorheen gebruik van een SAP portal met maatwerk Java Web Dynpro applicaties, maar deze was verouderd. Een moderne en responsive applicatie was één van de eisen. Daarnaast wilde Aldipress hun uitgevers en in de toekomst ook andere gebruikers, kunnen bedienen met een portal, waarbij de gebruikerservaring als uitermate prettig wordt ervaren. De wens van Aldipress was de gebruikerservaring gelijk te stellen aan het gebruiksgemak van applicaties die eindgebruikers privé gebruiken. Aan Oliver IT de taak om de bestaande functionaliteiten te handhaven en de gebruikerservaring grondig te optimaliseren.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

De oplossing van Oliver IT heeft gezorgd voor: 
• Een zeer gebruiksvriendelijke portal
• Een responsive applicatie
• Professionele uitstraling

Bent u benieuwd hoe dit is bereikt? Vul uw gegevens in en leer meer.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Jeroen Jansen Consultant
Jeroen Jansen