Validatie portaal monteurs

Eenvoudig beoordelen en afhandelen werkzaamheden van service monteurs binnen SAP

Het validatieproces van Stedin is een complex proces waarbij de door de monteurs gemaakte uren en werkzaamheden moeten worden beoordeeld. Vervolgens worden de financiële consequenties vrijgegeven voor verdere verwerking in SAP, zodat uiteindelijk de factuur kan worden opgemaakt. Hiervoor is een gebruiksvriendelijk portaal gemaakt, waarbij alle benodigde gegevens in één scherm worden getoond en afgehandeld.

„Doordat onze data is vastgelegd in verschillende bronnen, is ons validatieproces zeer complex. Desondanks heeft Oliver IT een zeer gebruiksvriendelijke weboplossing gebouwd, die de doorlooptijd van het proces enorm reduceert.”
Stedin

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Stedin

Stedin zorgt ervoor dat ruim 2 miljoen consumenten, bedrijven en overheden 365 dagen per jaar, 24/7 over energie beschikken. Het gas- en elektriciteitsnetwerk is de onmisbare schakel tussen Stedin en de energieleverancier. Met haar netwerk transporteert Stedin gas en elektriciteit op een betrouwbare en veilige manier. Stedin is een bedrijfsonderdeel van de Eneco Groep, waarbij ‘Duurzame energie voor iedereen’ de groepsmissie is.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

Stedin heeft Oliver IT gevraagd het gehele validatieproces te optimaliseren en gebruiksvriendelijk te presenteren, zonder impact te hebben op de bestaande programmatuur in het huidige SAP systeem. Dit is een complex proces, waarbij uit veel verschillende bronnen gegevens gehaald moeten worden om een goede validatie te realiseren.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

De oplossing van Oliver IT heeft geleid tot:

• Forse reductie in de doorlooptijd van het validatieproces
• Het gebruiksgemak is sterk vergroot
• De tijd die uitvoerders besteden aan valideren is gehalveerd

Ook tijd besparen? Laat uw gegevens achter.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Eddy Driessen Consultant
Eddy Driessen