Mobiele oplossing voor vrachtwagen- en heftruckchauffeurs

Sneller laden en lossen dankzij de apps van Oliver IT

Voorheen was het laden en lossen voor vrachtwagenchauffeurs bij Struyk een tijdrovend proces met veel papierwerk in combinatie met vaak in- en uitstappen. De apps van Oliver IT, gemaakt met haar eigen platform Oliver Elements, zorgen ervoor dat vrachtwagenchauffeurs en heftruckchauffeurs via een smartphone of tablet alle benodigde informatie ontvangen, waardoor het laden en bezorgen van goederen veel efficiënter gaat én de administratieve last flink is verlaagd. 

„Oliver IT heeft absoluut de verwachting waargemaakt en dankzij hun expertise en Agile aanpak is het project nagenoeg vlekkeloos verlopen. De apps worden als inspiratie gezien binnen CRH en sinds de Go live word ik regelmatig gevraagd voor presentaties voor andere CRH onderdelen.”
Peter Eikhout, Directeur Logistics & IT CRH Landscaping Struyk

Vóór ieder project, maken we een duidelijk profiel van uw organisatie zodat onze dienstverlening er naadloos op kan aansluiten

Over Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in productie en levering van betonnen materialen voor de publieke bestrating. Struyk Verwo Infra is onderdeel van de Ierse onderneming Cement Roadstone Holding plc. CRH is een mondiale producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen en -producten met organisaties in 32 landen, 90.000 werknemers en 3.500 locaties.

De sleutel tot het succes van onze projecten is een duidelijke vraagstelling. Waar heeft uw organisatie problemen mee? Wat is het doel dat u voor ogen heeft?

De vraag

Struyk Verwo Infra is haar bedrijfsvoering aan het optimaliseren door o.a. gebruik te maken van slimme applicaties en apps. Het logistieke proces verbeteren met digitalisering stond hoog op de agenda. Oliver IT is gekozen vanwege hun ervaring met dergelijke apps die geïntegreerd zijn met SAP. Daarnaast gaf de heldere presentatie en iteratieve aanpak van Oliver IT de doorslag om de mobiele apps voor vrachtwagen- en heftruckchauffeurs te ontwikkelen. Het doel was niet alleen het logistieke proces efficiënter te maken, maar ook kwalitatief te verbeteren en meer rust te creëren op de werkvloer.

Bij Oliver IT lossen we, geheel naar wens, uw problemen op!

Benieuwd naar de oplossing?

Onze oplossing heeft:
• De administratieve last verlaagd en laadtijd op locatie sterk gereduceerd
• Producent, verlader en ontvanger geïntegreerd in één proces
• Flexibiliteit in registratie vergroot, foutenlast verlaagd

Ook resultaat zien? Vul uw gegevens in.

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Jeroen Jansen Consultant
Jeroen Jansen