Low Code Development

Mendix Partner

Wij zijn trots dat wij onszelf officieel Mendix Partner mogen noemen. Naast de traditionele ontwikkelmethoden sluiten we aan bij de LowCode trend.

Het platform ondersteunt ook het eenvoudig ontwikkelen van mobiele applicaties en integraties met andere systemen zoals SAP, Navision of Magento.

Mendix-App-Platform1.png


Snelle ROI met Mendix

Mendix’ open platform brengt IT en business samen bij het bouwen, integreren, in gebruik nemen en beheren van innovatieve applicaties. Snelle Return on Investement Voor simpele applicaties halen gebruikers van het platform al binnen enkele dagen, in plaats van maanden, een grote ROI. Die hoge Return on Investment zit hem in het feit dat met business bouwblokken deze applicaties worden geconfigureerd, zonder daar een programmeur voor nodig te hebben. Er zijn verschillende scenario’s denkbaar waar Mendix uitkomst kan bieden.

  • Snel (web)apps ontwikkelen: Ook voor mensen zonder programmeer-achtergrond is het mogelijk om snel gebruiksvriendelijke mobiele appste ontwikkelen die naadloos integreren met bedrijfssystemen.
  • Maatwerk op standaard (SAP) software: heeft u een ERP systeem waarbij u de keuze heeft om maatwerk te implementeren of een cloud oplossing? Dan is een Mendix oplossing (altijd in de cloud) uw beste keuze. Hierdoor blijft uw ERP omgeving standaard en zijn upgrades geen issue meer.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Karst Koopman Consultant
Karst Koopman