Auteur: Martien Merks

Automatisering moet een lust zijn, en geen last.

De meeste bedrijven zijn experts in hun vakgebied, waardoor ze het verschil kunnen maken en hun klanten kunnen bedienen. Oliver IT is zo’n bedrijf. Een 50-tal experts die de klanten helpen om innovatief hun processen te automatiseren en gebruikersgemak te leveren, zodat automatisering een lust wordt, en geen last.

Vaak zie je dat adviezen meestal gaan richting de producten die adviseurs/ bedrijven zelf verkopen. Naar onze mening niet echt advies. Nee, wij als Oliver IT proberen onafhankelijk van pakketleveranciers te kijken naar de mogelijkheden die de huidige stand van automatiseren biedt, om zo een business probleem echt en samen met u te kunnen oplossen. En dat tegen een prijs die altijd een voordeel oplevert ten opzichte van de kosten van het probleem.
Daarom kijken wij als Oliver IT echt vanuit de business: eerst goed kijken met de klant wat het echte probleem is, om dan vanuit proces en data te bekijken hoe een oplossing gevonden kan worden. Dan worden termen als IoT, AI, ML geen jargon, maar misschien zelfs wel reëel toepasbaar in uw omgeving.

Expertise moet een case dienen, en zo staan we bij Oliver IT in de wereld. Wij vertellen er graag meer over online of live bij ons of bij u op kantoor.

Neus eens rond op onze website of maak een afspraak. Wij maken graag kennis met u. En wie weet hebben wij een pragmatische oplossing voor uw probleem en/of gewenste verbetering.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Robin Schutten Sales
Robin Schutten