Categorie: Algemeen
Auteur: Sally-Ann van Nuland

Onze sessies op 3 en 4 oktober

In de wereld die wij IT noemen verandert het speelveld continue. SAP Nederland en de VNSG bieden met Connect to Innovate dan ook twee inspirerende dagen over deze wereld. Door middel van verschillende lezingen kunt u meer te weten komen over bijvoorbeeld de laatste trends op gebied van digitale transformatie, thought leadership en innovatie. Verder zijn er klantpresentaties en partnersessies. Op deze onderdelen draagt ook Oliver IT een steentje bij. Verder zijn we te vinden op onze Silver stand #19.

3 oktober
Op de eerste dag van het kennisevent presenteert DNWG samen met Oliver IT de casus: MOTO. Hierbij draait het om het optimaliseren en digitaliseren van werkprocessen. Een van de eindresultaten is dan ook de mobiele applicatie waar de servicemonteurs voortaan mee werken. Dit eindresultaat werd behaald door middel van een Scrum/Agile aanpak. Meer weten? 

DNWG – Implementatie mobiele oplossing op basis van Scrum (E14) 
Dinsdag 3 oktober
15.40u tot 16.20
Zaal 28 (1e)

4 oktober 
Op de tweede dag van Connect to Innovate presenteren Karst Koopman en Wim Martens over SAP Fiori in de praktijk bij het Kadaster. User Experience krijgt gelukkig steeds meer aandacht. Zo ook bij Het Kadaster. Efficiënt, overzichtelijk en vooral prettig werken is belangrijk. Kom meer te weten over implementatie van SAP Fiori voor een voordelen op kan leveren. Wilt u ook weten waarom Het Kadaster nu blije SAP gebruikers heeft? 


Oliver IT – SAP Fiori de ervaringen bij Het Kadaster (F15) 
Woensdag 4 oktober 
10.30u tot 11.10u
Zaal 25

Connect to Innovate vindt plaats op 3 en 4 oktober in in het NBC te Nieuwegein. Meer informatie

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Peter Schults Integration expert
Peter Schults