Auteur: Martien Merks

Echte experts

Veel mensen claimen expertise op hun vakgebied. De echte experts zijn die mensen, die in staat zijn om die expertise zo te gebruiken om uit te leggen aan “niet”-experts wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om het vraagstuk op te lossen. Oliver IT heeft deze echte experts in dienst.

Samen met onze klanten kijken we naar de lange termijn wensen in IT vanuit een business perspectief en zoeken we naar moderne, betaalbare oplossingen rondom de IT systemen die al in huis zijn. Onze experts kijken naar de (gewenste) processen, de verbeteringen die mogelijk zijn en hoe de IT componenten het best kunnen worden ingezet. Dit kan dienen als een leidraad voor het management om keuzes te maken die de toekomst zeker stellen. Ook de invulling van de componenten zoals Cloud toepassingen, integratie en user experience hebben behoefte aan die expertise, die een goede implementatie en werking zeker stellen.

Oliver IT heeft deze stappen diverse malen doorlopen en willen dat ook graag met u doen. Kijk op onze website en laat uw gegevens achter, dan kan de toekomst morgen beginnen.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Karst Koopman Consultant
Karst Koopman