Categorie: Algemeen, SAP Fiori
Auteur: Sally-Ann van Nuland

Eerste editie Project X is een feit

Met sprekers zoals Annelies Nuijens, Hans Fokker (Het Kadaster), Twan van den Broek (SAP Nederland) en onze eigen Jeroen Jansen en Willem Janssen wisten we het natuurlijk allang: Project X wordt een succes. Afgelopen dinsdag 4 juli was het dan ook zover. Het SAP Fiori Xcellence Event bij Oliver IT in Den Bosch.

Deelnemers leerden binnen een middag meer over SAP Fiori. Specifiek gingen we in op de Fiori Xcellence aanpak van Oliver IT, het praktijk voorbeeld van Het Kadaster en een blik op de UX toekomst en ontwikkeling vanuit SAP Nederland.

Presentatie Oliver IT Presentatie Oliver IT
Het Kadaster met een praktijkvoorbeeld Het Kadaster met een praktijkvoorbeeld

SAP Fiori vanuit verschillende invalshoeken

Het Kadaster
Het Kadaster realiseerde haar eerste SAP Fiori app begin 2015 in samenwerking met Oliver IT. Nu, enige tijd verder, vertelden gastsprekers Annelies Nuijens (Senior SAP Consultant, Kadaster) en Hans Fokker (SAP Fiori developer, Kadaster) hoe Het Kadaster haar Fiori design proces heeft ingericht en welke processen met SAP Fiori apps worden ondersteund.

SAP Nederland
De heer Twan van den Broek (Enterprise Architect, SAP Nederland) vertelde als gastspreker over de nieuwe features van SAP Fiori 2.0 en wierp een blik op de UX toekomst aan de hand van SAP CoPilot.

Oliver IT
De SAP Fiori Xperts van Oliver IT, Jeroen Jansen en Willem Janssen, lieten zien wat de kracht is van Fiori as a Service: binnen 1 uur een Fiori app van ontwerp t/m deployment realiseren m.b.v. de Fiori Cloud Edition en Build.

Kennisdeling onder het genot van een hapje en een drankje Kennisdeling onder het genot van een hapje en een drankje

Wat is Project X?

Fiori Xcellence
Leer meer over onze unieke Fiori Xcellence aanpak.

Fiori Xperts
Met twee gastsprekers; één van Kadaster, één van SAP Nederland, staat onze eigen Xpert er niet alleen voor. Meerdere invalshoeken, meer informatie.

Fiori Xperience
Kennisdeling onder het genot van een hapje en een drankje. Wat wilt u nog meer?

Xtra
Verkrijg één voucher voor één dag gratis SAP Fiori consultancy bij uw bedrijf als dank voor uw aanwezigheid.

Dit event heeft 4 juli 2017 plaats gevonden.

Het event gemist?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland