Auteur: Martien Merks

Efficiëntie, daar helpt maatwerk software

Efficiëntie, daar helpt maatwerk software

Veel bedrijven zoeken naar wegen om hun personeel efficiënter te laten werken. Zelfs met een stopwatch naast een personeelslid om te zien of de handeling nog een fractie sneller kan. Maar zit hem daar nu echt wel de winst?

Steeds meer processen worden digitaal ondersteund. De fabrieksmedewerker krijgt op zijn console alle informatie die nodig is om dat product in elkaar te zetten. Geen papier meer, dus prima, zeker in de coronatijden. Maar dan wordt gevraagd of hij ook even tijd wil schrijven, of hij de materialen die hij gebruikt ook even wil afboeken. Iedere stap is geautomatiseerd, de IT afdeling is trots. De gebruiker is wat minder blij. Hij heeft een programma waarmee hij zijn werkinstructies krijgt, een andere van HR om zijn uren te schrijven, weer een andere voor voorraadbeheer…

Hier komt inefficiëntie vandaan. Steeds weer wisselen, steeds weer andere user interfaces. Hier helpt het om alle, op zichzelf goede, applicaties te koppelen om daaroverheen maatwerk te creëren, zodat die gebruiker met 1 applicatie al zijn noodzakelijke handelingen kan doen. Snel en eenvoudig en geen redundante informatie! Ook snel te realiseren, bijvoorbeeld met een low code platform zoals Mendix.

Oliver IT helpt u graag om deze procesverbetering om te zetten naar een business voordeel!

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Jeroen Jansen Consultant
Jeroen Jansen