Categorie: Algemeen
Auteur: Oliver-IT

Front-end developer van Oliver IT start bij Alliander

Alliander ontwikkelt een applicatie welke ondersteuning biedt tijdens de energietransitie, een project waar developer Ardiles van Oliver-IT zich graag in vastbijt. De komende tijd zal hij zijn front-end magie laten werken op deze nieuwe applicatie. De app speelt voor alle partijen een belangrijke rol in de energietransitie en zorgt voor enorme tijdwinst. Kortom, de applicatie is een communicatiemiddel dat de huidige informatie, de toekomstige informatie en de informatie van de klant verbindt en inzicht geeft in de mogelijkheden van het net van Alliander.

Wat gaat Ardiles doen?

Front-end developer Ardiles sluit zich aan bij het team ‘Inzicht in Omgeving’. Samen zorgt het team voor de ontwikkeling van de applicatie.

Over Alliander

Alliander is het grootste netwerkbedrijf van Nederland. Door de groeiende economie en versnelling van de energietransitie, stijgt de aanvraag naar aansluitingen fors en er is veel werk aan de netten. In 2018 is veel geïnvesteerd in de uitbreiding van de netten. Desondanks lopen de wachttijden voor een aansluiting in sommige op en staat Alliander voor een uitdaging. De applicatie Inzicht in Omgeving biedt verlichting.

Wil jij net als Ardiles werken aan een uitdagend project? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met Sander Hollings via 06 38063171

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Peter Schults Integration expert
Peter Schults