Categorie: Algemeen
Auteur: Sally-Ann van Nuland

Go-live van de app voor weginspecteurs Provincie Noord-Holland

Bij Provincie Noord-Holland is de mobiele app voor weginspecteurs deze maand in productie gegaan. Deze applicatie ondersteunt de inspecteurs bij het uitvoeren van inspecties aan provinciale wegen en het rapporteren van incidenten binnen de provincie Noord-Holland.

De werkzaamheden in de applicatie worden 24 uur per dag gesynchroniseerd met het Local Traffic Control platform (Andes). De wegwerkzaamheden worden afgebeeld op een kaart en de inspecteur kan vanuit de locatie op de kaart een inspectieformulier invullen. Naast inspecties kunnen in de app ook formulieren met betrekking tot incidenten, notities en handhaving worden ingevoerd. Vervolgens kan de inspecteur aangeven naar welke personen het formulier moet worden gestuurd. Het formulier wordt automatisch opgeslagen in Oliver Elements, ons eigen Cloud platform, en verstuurd naar de aangegeven personen. Via synchronisatie wordt deze verspreid naar de mobiele app van andere weginspecteurs.

In het geval van een incident dient de inpecteur dit te melden met verslaglegging, vervolgens worden de werkzaamheden uitgevoerd door aannemers. De opgeslagen formulieren in Oliver Elements worden gebruikt in het rapportagesysteem Qlickview.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Michiel van Sebille SAP consultant
Michiel van Sebille