Auteur: Martien Merks

Maar hoe nu verder?

Veel klanten worstelen met vragen omtrent hun groeidoelstellingen de komende jaren en de daarbij behorende IT strategie. Dat snappen wij als Oliver volledig. Er verandert veel en daarbij komen vaak fundamentele keuzes bij kijken.

Vragen als “Kan ik onze groeidoelstellingen realistisch waarmaken met de huidige werkwijze? Kan ik met mijn systemen in huis verder of moet in over naar de Cloud? Zijn mijn belangrijkste applicaties goed genoeg gekoppeld om een groeistrategie te ondersteunen?

Lastige keuzes, waar ook lastig hulp bij gevraagd kan worden. Immers veel kennis zit bij partners die ook weer een belang hebben bij bepaalde software keuzes. Daarom doen we dit bij Oliver IT anders. We hebben kennis van vele soorten software in huis en hoe deze het beste kan worden ingezet. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de mogelijkheden betreft 1 oplossingsrichting.

Ons advies begint met het begrijpen van de business doelstellingen op middellange(3-5 jaar) termijn. Wanneer deze bekend zijn, brengen we het huidige IT-landschap in kaart en gaan we inventariseren waar in dat landschap aanpassingen voorzien om aan de business doelstellingen te voldoen. Door een aantal scenario’s te bekijken met de klant, kunnen we het meest optimale scenario kiezen en vervolgens een stappenplan maken om de aanpassingen te realiseren en het business doel te behalen.

Interesse naar de aanpak? Neem gerust contact met ons op via de chat of contactpagina!

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Karst Koopman Consultant
Karst Koopman