Auteur: Martien Merks

Niet zo slim, software nabouwen…..

Niet zo slim, software nabouwen…..

Wij van Oliver geloven daar niet in. Waarom zou u software van 5, 10 of nog meer jaren oud nabouwen? Waarschijnlijk omdat het specifiek is voor u en precies dat doet wat u vandaag nog steeds doet.

Maar waar u dan aan voorbij gaat, is dat de omgeving waarin u werkt wel steeds veranderd.

  • Uw klanten willen graag meer gebruik maken van digitale informatie, in plaats van papier
  • Uw leveranciers willen graag via digitale protocollen uw informatie gebruiken
  • Uw eigen medewerkers hebben de mogelijkheid om veel meer te doen met de mobiele apparaten dan toen u de “oude software” liet bouwen.

Oliver IT start daarom altijd met een Scan, om uw huidige business proces in kaart te brengen. En te kijken naar de mogelijkheden om dat proces Simpeler te maken. Dat kan door applicaties slim te verbinden, maar ook door innovatieve componenten toe te voegen, die bijvoorbeeld dingen doen, die nu door mensen gedaan worden.

De tools die vandaag gebruikt worden om deze applicaties te genereren, zijn veel efficiënter dan die die 5 of 10 jaar geleden gebruikt werden. Bijvoorbeeld Low-Code tools als Mendix of Outsystems kunnen worden gebruikt, maar ook ontwikkel omgevingen zoals React.

Het ontwikkelen van software voor uw bedrijfsproces, gaat door deze tools altijd sneller dan vroeger. Dus schroom niet de vraag te stellen, we helpen graag uw oude software te vervangen met een up-to-date applicatie die ook de noodzakelijke mogelijkheden van vandaag en morgen ondersteunt.

Groet,

Martien Merks

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Peter Schults Integration expert
Peter Schults