Categorie: Oliver connect
Auteur: Robin Schutten

Oliver Connect: Nu ook e-factureren met SAP via PEPPOL

Eenvoudig e-factureren met SAP? Dat is nu mogelijk door middel van de Oliver Connect PEPPOL service. Via Oliver Connect wordt uw SAP omgeving met het PEPPOL netwerk geïntegreerd. Dit houdt in het uitwisselen van 100% elektronische documenten met alle (lokale) overheidsinstellingen en bedrijven die aangesloten zijn op het netwerk. De oplossing kan met een relatief lage investering binnen elk gewenste architectuur gerealiseerd worden. Doordat we standaard koppelingen bieden op SAP voorkomt u dat u het wiel opnieuw moet uitvinden en maakt het van e-factureren binnen uw organisatie echt een succes.

Oliver connect Oliver connect

E-factureren

E-factureren is het elektronisch versturen/ontvangen en automatisch verwerken van een factuur. Dit gaat een stap verder dan het elektronisch versturen van een factuur in bijv. een pdf-bestand. Een e-factuur wordt namelijk opgemaakt in een gestructureerd elektronisch bestand dat aan een standaard dient te voldoen.

PEPPOL

PEPPOL is een documentstandaardisatie voor heel Europa en bepaald de standaard voor uitwisseling van elektronische documenten. Alle elektronische transacties lopen via beveiligde verbindingen (oftewel 'Access Points') tussen leveranciers en overheden. Hierbij is er een volledige integratie met uw ERP-systeem om het gehele proces te automatiseren. In Europa alleen zijn er 136 beveiligde verbindingen waarop u kunt aansluiten.

Geen PEPPOL?

Is het merendeel van uw leveranciers en of klanten nog niet aangesloten op PEPPOL? Geen probleem. Hiervoor bieden we een add-on aan op onze Oliver Connect PEPPOL service die het mogelijk maakt om via e-mail aangeboden facturen in PDF of Word formaat geautomatiseerd te verwerken in SAP op basis van een pay-per-use model.

Oliver Connect

Oliver Connect is het Integration as a Service platform van Oliver IT. Integration as a Service betekent volledige ontzorging op het gebied van integratie. Wij verzorgen het platform, eventuele migratie van bestaande interfaces, beheer en ontwikkeling van nieuwe interfaces op basis van een T-shirt size pricing model.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Robin Schutten Sales
Robin Schutten