Auteur: Sally-Ann van Nuland

Te zien op RTLZ

Informatie Technologie (IT) krijgt binnen bedrijven een steeds grotere rol. Wanneer hier goed mee omgegaan wordt, zorgt dit voor meer efficiëntie en een optimalisering van de bedrijfsprocessen.

Wim Martens en Gerben Moerland (Oliver IT) gaan binnen de nieuwste aflevering van Doe Maar Duurzaam! In op de vele ontwikkelingen die zij opmerken binnen de Bedrijfs-IT en gaan verder in op de voordelen en uitkomsten die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Daarbij bespreken zij samen met Peter Eikhout, Directeur Logistics & IT bij Struyk Verwo Infra, een passend praktijkvoorbeeld.

Peter Eikhout vertelt waarom de IT omgeving binnen zijn bedrijf is aangepast en welk effect dit gehad heeft op de dagelijkse werkzaamheden.

Zondag 2 juli om 17.00 uur was Oliver IT te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Alles over Platform & apps logistiek is zondag 2 juli te zien in de uitzending techniek van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhalingen zijn te zien op:
Maandag 3 juli om 7.30 uur
Woensdag 5 juli om 10.30 uur
Vrijdag  7 juli om 13.05 uur
Zaterdag  8 juli om 16.30 uur

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland