Categorie: Algemeen
Auteur: Hanneke van Gastel

Oliver IT viert feest

Het zijn drukke tijden bij Oliver IT. Niet alleen vanwege de lopende projecten. “Elke keer als we er hier op kantoor over beginnen dan flitsen 10 mooie ondernemersjaren voorbij,” vertelt Gerben Moerland, oprichter van Oliver IT. Je leest het goed… we vieren ons 10-jarig bestaan!

Gerben: “In een branche die de afgelopen 10 jaar niet stil heeft gestaan hebben wij het voor elkaar gespeeld om te starten en te groeien tot het bedrijf dat we nu zijn. Van twee naar vijftig medewerkers. Van het ontwikkelen van klantportalen, naar mobile oplossingen tot vandaag de dag data gedreven apps in de cloud. We hebben sinds onze start altijd uitdagende projecten mogen doen en daarmee een mooie klantenbase opgebouwd”.

Hoe we dat gedaan hebben? “We hebben een aantal pijlers waar we al die jaren aan vastgehouden hebben,” steekt Gerben van wal. “In onze aanpak denken wij altijd vanuit proces naar IT en niet alleen vanuit techniek. Op deze manier hebben wij een langdurige relatie gebouwd met onze klanten. Deze relatie kenmerkt zich dat we partner willen zijn voor de klant, meedenken en niet alleen acteren als leverancier”. Gerben vervolgt: “We werken in een snel veranderende IT markt. Innovaties bijhouden en opvolgen is daarom in mijn ogen noodzakelijk. De talenten die we aan boord hebben zorgen er op die manier voor dat we geweldige en mooie projecten realiseren. Onze medewerkers en hun drive maken namelijk het verschil en zijn voor ons van groot belang”.

“Een goed team komt voort uit het onderling sparren om tot juiste oplossingen te komen, het bieden van uitdaging in projecten, maar vooral ook door te zorgen voor de fun. We hebben echt een topteam staan die ieder vraagstuk aankan,” sluit Gerben trots af.

Vandaag is het feest. Oliver IT bestaat 10 jaar. Proost!

Wordt vervolgd, met mooie klantverhalen en anekdotes van medewerkers.


Lees hier de eerdere publicaties in het kader van 10 jaar Oliver IT:

>> Hoe Oliver IT opdrachtgever DNWG verraste met hun aanpak

>> 10 jaar ondernemerschap: een geweldige ervaring

>> Struyk Verwo Infra: Innovatief binnen de bouwwereld

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland