Categorie: Algemeen
Auteur: Oliver IT

Oliver Pütz gestart als nieuwe accountmanager

Oliver Pütz gestart als nieuwe accountmanager

Per 1 september 2019 is Oliver Pütz gestart binnen het team van Oliver IT. We stellen hem graag aan je voor.

Oliver vertelt: “Ik ga de rol van accountmanager vervullen, met als doel om de footprint van Oliver IT nog meer te versterken. Hiermee word ik een vast aanspreekpunt en sparringpartner voor onze klanten waarbij ik me richt op de opvolging van projecten en de eventuele aanvullende wensen die er spelen. Mijn doel is om dadelijk ook op internationaal niveau het accountmanagement te voeren, gezien het feit dat ik vloeiend Duits en Engels spreek”.

Foto_OliverPuetz-lr.jpg#asset:1285:thumbnailTransform

Nieuw in de IT en meteen een duidelijke visie

“Momenteel ben ik me vooral aan het inleren. Ik ben onder andere accountmanager geweest bij een Duits bedrijf die in industriële kogellagers handelt en heb ervaring in de media- en entertainment business,’ licht Oliver toe.

“Mijn uitdaging is om in deze veranderlijke markt de sterke punten van Oliver IT goed over te brengen. Iedereen kan tegenwoordig een app ontwikkelen. Maar er zijn maar weinig bedrijven zo goed in het opzetten en juist integreren van apps als Oliver IT. Op dat gebied hebben we zeker 5 jaar voorsprong op de rest van de markt,” vertelt Oliver stellig. Hij vervolgt: “Die voorsprong zit hem vooral in het neerzetten van een goede user experience. Ieder type gebruiker kan probleemloos met de ontwikkelde apps werken. Daarnaast is de goede technische integratie van deze apps in een vaak complexe infrastructuur een echte kracht van Oliver IT”.

Het team van Oliver IT

“Het team van Oliver IT is jong, fris en open. Dat spreekt mij aan. Ik voel me nu eenmaal op mijn gemak in een creative industry. Daar is bij dit bedrijf wel sprake van,” lacht Oliver. “Ik kijk er dan ook naar uit nieuwe stappen met Oliver IT te gaan zetten”.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland