Categorie: Algemeen
Auteur: Robin Schutten

Hoe vind je de juiste SAP professional?

De arbeidsmarkt rondom IT staat voor de nodige uitdagingen. De technische mogelijkheden worden steeds diverser waarbij veel verschillende expertises nodig zijn. Er zijn echter te weinig IT-ers om aan deze snelgroeiende vraag te voldoen. Hoe zorg je er als bedrijf dan toch voor dat je een professionele IT-er vindt die ook nog eens het verschil gaat maken?

Oliver IT krijgt steeds meer vragen naar SAP professionals. Naast het aanbieden van de eigen professionals zet het bedrijf uit ’s-Hertogenbosch dan ook het netwerk van externe IT professionals in. Door het specifiek benaderen van de klantvraag en de jarenlange ervaring op SAP development kan Oliver IT de juiste selectie uitvoeren.

Met Oliver Resourcing heeft Oliver IT de stap gezet om de focus volledig te leggen op een optimaal proces voor de technische SAP dienstverlening. Door een groot netwerk van technische SAP professionals kan de juiste consultant snel bij een desbetreffende opdracht worden gevonden. Hierbij ligt de focus op SAP Technische experts op het gebied van SAP Frontend, Fiori, ABAP, Integratie en Basis Consultancy.   

Een vraag naar een technische SAP professional vullen wij in door middel van verschillende variabelen die samenkomen op het Oliver Resourcing Platform. Dit klinkt simpel en erg digitaal georiënteerd, maar Oliver Resourcing maakt juist het verschil door persoonlijk contact, korte lijnen, transparantie en flexibiliteit. Het gaat om partnerschap en kenniswaarborging, niet het kortstondig oplossen van een probleem of vraag.

“Het belang van het vinden van een goede IT’er is groot. De juiste factoren dienen samen te komen, focus en expertise, daar geloof ik in,” aldus Robin Schutten, Business Unit Manager Oliver Resourcing.

Ben jij een IT professional? ga naar www.oliverresourcing.nl en maak een profiel aan.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Robin Schutten Sales
Robin Schutten