Categorie: Logistiek
Auteur: Sally-Ann van Nuland

Oliver IT en Swiss Sense

Swiss Sense, bekend van boxsprings- en matrassen, maakt een enorme groei mee. Mede hierdoor is er behoefte aan meer efficiëntie. Zeker wanneer het gaat om de bezorging bij de klant. Het proces dat hieraan vooraf gaat, het inplannen van de ritten en leveringen, wordt daarom onderworpen aan automatisering en digitalisering.

Hiervoor heeft Swiss Sense ons, Oliver IT, ingeschakeld. Dit door onze ruime ervaring met automatisering binnen de sectoren logistiek en service & onderhoud en onze aanpak wanneer het gaat om het doorgronden van werkprocessen. We begrijpen goed wat Swiss Sense nodig heeft om het leveren van de producten efficiënter te laten verlopen. Want wat betekent efficiëntie in het geval van Swiss Sense?

  • Minder ritten
  • Minder kilometers
  • Betere inzet capaciteit
  • Besparing FTE
  • Betere service naar de klant

Oliver IT zorgt ervoor dat er aangesloten wordt op de huidige systemen, dat de digitale omgeving gebruiksvriendelijk wordt voor de medewerkers van Swiss Sense en dat de oplossing toekomst vast is. Zo is het de bedoeling dat klanten in de toekomst zelf de afspraken in kunnen plannen waardoor de service graad ook dan weer wordt verbeterd.

Meer weten? Bekijk de video van RTL Transportwereld of neem contact op onderaan deze pagina.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Karst Koopman Consultant
Karst Koopman