Categorie: SAP Fiori
Auteur: Sally-Ann van Nuland

Wederom een geslaagde middag over SAP Fiori

Gisteren vond alweer de tweede editie van Project X plaats. Na het eerste SAP Fiori Xcellence Event ,in juli, kon een tweede middag niet uitblijven. Met Annelies Nuijens, Hans Fokker (Het Kadaster), Twan van den Broek (SAP Nederland) en onze eigen Gijs Pruijmboom en Willem Janssen was ook deze dag een succes. Naast een drietal presentaties was er tevens ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te delen. We willen dan ook alle deelnemers bedanken voor de interessante en inspirerende gesprekken. 

 Nieuwsgierig naar SAP Fiori? Lees ook onze 5 gouden tips.

SAP Fiori vanuit verschillende invalshoeken

Het Kadaster 
Het Kadaster realiseerde haar eerste SAP Fiori app begin 2015 in samenwerking met Oliver IT. Nu, enige tijd verder, vertelden gastsprekers Annelies Nuijens (Senior SAP Consultant, Kadaster) en Hans Fokker (SAP Fiori developer, Kadaster) hoe Het Kadaster haar Fiori design proces heeft ingericht en welke processen met SAP Fiori apps worden ondersteund.

SAP Nederland
De heer Twan van den Broek (Enterprise Architect, SAP Nederland) vertelde als gastspreker over de nieuwe features van SAP Fiori 2.0 en wierp een blik op de UX toekomst.

Oliver IT
De SAP Fiori Xperts van Oliver IT, Gijs Pruijmboom en Willem Janssen, lieten zien wat de kracht is van Fiori as a Service: binnen 1 uur een Fiori app van ontwerp t/m deployment realiseren m.b.v. de Fiori Cloud Edition en Build.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Karst Koopman Consultant
Karst Koopman