Categorie: Logistiek
Auteur: Jeroen Koenraad

Servicemelding.App: voor de slimme dienstverlener

Servicemelding.App: voor de slimme dienstverlener

Uitvoerende/faciliterende bedrijven krijgen iedere dag te maken met klanten die gebruik willen maken van hun dienstverlening. Misschien is er iets kapot gegaan of moet een nieuwe deur, raam, lamp of andere benodigdheid opgeleverd worden. Klanten kunnen vaak niet inschatten hoelang de oplevering duurt of geven herhaaldelijk dezelfde storing/aanvraag door.

Wij ontwikkelden een slimme oplossing in de vorm van de Servicemelding.App.

Servicemelding.App is een light-weight tool waarmee uw klanten u snel en makkelijk storingen of aanvragen kunnen sturen die u centraal kunt beheren en verwerken. Of u een grote dienstverlener bent of zelfstandig klusjesman, Servicemelding.App maakt klantcontact makkelijker!

"Een makkelijke tool gemaakt voor al uw apparaten"

Inmiddels hebben de eerste klanten deze tool in gebruik en de feedback is overweldigend positief:

“Onze klanten zijn ons dierbaar. In de oude werkwijze belde een afdelingshoofd als er een probleem was. Voordat we in actie konden komen moesten we een inschatting maken, vaak een bezoek inplannen en vervolgens naar de oplossing toe werken. Nu meldt de klant het probleem via de Oliver Servicemelding.App. Hij kan daar foto’s mee sturen en meestal is dat genoeg om aan de slag te gaan. Via directe communicatie krijgt de klant alle updates van de melding en loopt de afhandeling voor iedereen veel efficiënter.”

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Peter Schults Integration expert
Peter Schults