Categorie: Algemeen
Auteur: Sally-Ann van Nuland

Struyk gaat succesvol live met logistieke apps van Oliver IT

’s-Hertogenbosch, 1 februari 2016 – Eind 2014 kwam Oliver IT in beeld bij Struyk Verwo Infra (CRH) voor het ontwikkelen van apps voor vrachtwagen- en heftruckchauffeurs. De referenties, aanpak en het verhaal van Oliver Elements gaven de doorslag om voor Oliver IT te kiezen. Sinds januari 2016 wordt ruim 90% van alle vrachtwagenritten afgewikkeld met de nieuwe app en zijn alle heftruckchauffeurs op alle locaties tevreden app gebruikers.

Struyk Verwo Infra (onderdeel van CRH Landscaping) is marktleider in productie en levering van betonnen materialen voor de publieke bestrating en wil als marktleider ook voorop lopen qua digitalisering en app ontwikkeling. Op het logistieke domein zag Peter Eikhout, Directeur Logistics & IT, wezenlijke digitaliseringsmogelijkheden voor vrachtwagen- en heftruckchauffeurs. Voor het laden en lossen werd nog relatief veel gebruik gemaakt van allerlei hardcopy formulieren (pickbonnen e.d.).

Technologie en aanpak

Oliver IT heeft veel ervaring heeft met het gebruiksvriendelijk ontsluiten van SAP en non-SAP applicaties via apps die op het eigen platform Oliver Elements ontwikkeld worden. Gerben Moerland, Partner bij Oliver IT en tevens projectmanager: “Dankzij ons Oliver Elements platform kunnen we relatief snel apps ontwikkelen waarbij de integratie met verschillende applicaties geborgd is en vooral de gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Onze kennis en ervaring in combinatie met een Agile/Scrum aanpak zorgt niet alleen voor succesvolle projecten maar vooral tevreden gebruikers. En daar doen we het voor!”

Over Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in productie en levering van betonnen materialen voor de publieke bestrating. Struyk Verwo Infra is onderdeel van de Ierse onderneming Cement Roadstone Holding plc. CRH is een mondiale producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen en -producten met organisaties in 32 landen, 90.000 werknemers en 3.500 locaties.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Ardiles Mozesz Consultant
Ardiles Mozesz