Categorie: Algemeen, SAP Fiori
Auteur: VNSG Developersdag 4 april ‘Tomorrow starts today’Oliver IT

VNSG Developersdag 4 april ‘Tomorrow starts today’

Over enkele dag vindt de Developersdag plaats in Hotel Postillion in Bunnik. Op deze dag treffen SAP developers uit heel Nederland elkaar om de laatste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied met elkaar te delen. Als marktleider applicatieontwikkeling, pakt Oliver IT deze gelegenheid aan om bij te praten met medevakspecialisten. Om dat kracht bij te zetten is Oliver IT ook naamsponsor van dit event.

Tijdens de Developersdag zijn er een aantal Oliver collega’s aanwezig waaronder SAP Fiori specialist Gijs Pruijmboom. Ze zijn daar om kennis op te doen, contacten te leggen en potentiële nieuwe medewerkers te ontmoeten. Ze staan ervoor open om u te ontmoeten. Spreek ze dus gerust aan of maak vooraf een afspraak via contact@oliver-it.nl, dat vinden ze leuk.

Programma

Op het programma staan diverse presentaties rondom de nieuwste SAP ontwikkelingen waaronder: “Keep the core clean”, API Management, ABAP in the Cloud en nog veel meer. Bekijk het hele programma hier.

Aanmelden

Dit is een gratis event voor alle bedrijven die lid zijn van de VNSG. U kunt uzelf inschrijven via deze link en eventueel gelijk lid worden.

We zien u graag op 4 april op het VNSG Developersdag in Hotel Postillion in Bunnik. Neem voor vragen contact met ons op.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Karst Koopman Consultant
Karst Koopman