Ons eigen Cloud Platform

Wat doen we?

Oliver Elements is ons eigen Cloud platform om snel en eenvoudig web applicaties en mobiele apps te ontwikkelen en te beheren die geïntegreerd zijn met diverse backend systemen, zoals SAP. Vanuit het Oliver Elements platform bedienen we inmiddels vele (SAP) klanten met standaard oplossingen op het gebied van Logistiek en Service & Onderhoud. Het Cloud platform Oliver Elements zorgt ervoor dat alle randvoorwaarden voor webapplicaties en mobiele apps goed zijn ingeregeld. Denk hierbij aan: 

  • Security
  • Integratie
  • User management
  • Database services
  • Applicatie services

Onze kracht

De kracht van Oliver Elements zit in het ontsluiten van SAP en non-SAP systemen via zeer gebruiksvriendelijke webapplicaties of mobiele apps. Daarmee haal je het maximale rendement uit de investeringen in backend applicaties en neemt de gebruikersacceptatie enorm toe. Onze end-to-end procesbenadering leidt tot slimme oplossingen die het gehele proces afdekken in plaats van een klein onderdeel.

Naast de cloud platform oplossing bieden wij met Oliver Elements volwaardige SaaS oplossingen. Dit betekent dat de standaard oplossing direct voor u beschikbaar is via de cloud. Gebruik maken van de applicatie kan simpelweg via internet op smartphones, tablets en computers. Het enige wat we nodig hebben om onze standaard oplossing te laten werken is een basisinrichting passend bij uw organisatie en processen. 

Oliver Elements bevat kant-en-klare bouwstenen en best practices en daarmee kunnen wij al vanaf de start laten zien hoe de oplossing voor de eindgebruiker eruit ziet. Door deze standaard bouwstenen kunnen we ook nog eens razendsnel een oplossing voor u ontwikkelen.

Zo eenvoudig is het!

Oliver Elements is..


Full-stack, van scherm tot database

Werken via de Cloud (Online)

Offline werken als optie door na-synchronisatie

Gebruiksvriendelijk voor mobiel en desktop

Snelle ontwikkeling met beheersbare bouwstenen

Altijd up-to-date, geen downtime

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Michiel van Sebille SAP consultant
Michiel van Sebille