Het begint bij de kracht van eenvoud!

Met ervaring binnen de sectoren Logistiek en Service & Onderhoud, helpen wij iedere organisatie graag door eenvoud opnieuw te definiëren. Want dat is waar Oliver IT voor staat: Eenvoud. Web- en mobiele apps of portalen die processen bundelen en vergemakkelijken, dat is wat de eindgebruiker nodig heeft. Dit geldt voor zowel SAP als non-SAP gebruikers.

Wie is Oliver IT?

In 2009 werd Oliver IT opgericht door Wim Martens en Gerben Moerland met de ambitie om SAP toegankelijker te maken voor eindgebruikers. Deze ambitie geldt nog steeds, tegenwoordig onder een nieuw motto: Redefining Simplicity. Samen met 40 medewerkers helpt Oliver IT klanten variërend van PostNL, Jumbo, Fluvius tot aan KPN en SPIE. Met 76 oplossingen voor 26 verschillende SAP- en non-SAP-klanten is Oliver IT inmiddels uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van web- & mobiele oplossingen.

De filosofie van Oliver IT

Redefining Simplicity staat voor onze filosofie dat IT voor eindgebruikers eenvoudig moet zijn. Oliver IT helpt SAP- en non-SAP-klanten hun bedrijfsprocessen beter geïntegreerd en gebruiksvriendelijker te ontsluiten voor hun medewerkers.

Dat klinkt eenvoudiger dan het lijkt. Onze consultants en developers hebben de kennis en ervaring om klanten verder te helpen met slimme mobiele apps, webapplicaties, en verbeteringen in de architectuur en integratie.

Onze unieke aanpak

Wij houden van een no-nonsense aanpak en we betrekken de eindgebruikers in het proces, waardoor er een oplossing wordt ontwikkeld waar zij zich in kunnen vinden. Onze aanpak is gericht op de inzet van standaard componenten en het maximaal hergebruiken van bestaande functionaliteiten in de diverse bronsystemen. Hierdoor gaan eerdere investeringen niet verloren.

Dankzij de gebruiksvriendelijke web- en mobiele oplossingen van Oliver IT kunnen alle eindgebruikers, van administratie tot aan servicemonteurs, op elk device, elk moment en elke plek, hun werk doen.

In het mooie 's-Hertogenbosch

Oliver IT is gevestigd in ’s-Hertogenbosch aan de Europalaan 23, vlakbij het kantoor van SAP Nederland. Een uitstekende locatie voor een SAP-partner.

Het kantoor heeft alle faciliteiten voor remote werkzaamheden voor klanten en productontwikkelingen. Daarnaast komen regelmatig klanten op bezoek voor design- en scrumsessies of demonstraties van de Oliver IT-oplossingen.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland