Gebruiksvriendelijke apps van SAP

Waarom SAP Fiori?

SAP Fiori is een verzameling van applicaties die inzetbaar zijn om veelvoorkomende werkprocessen te vergemakkelijken en inzichtelijk te maken. Bijvoorbeeld workflow goedkeuringen, het opzoeken van informatie en self service taken. Het uitgangspunt voor SAP Fiori de eindgebruiker (UX Design). De applicaties zijn geschikt voor verschillende devices zoals; smartphones, tablets en tevens op een desktop.

SAP Fiori past als design concept en UX oplossing perfect bij ons motto Redefining Simplicity. Oliver IT is sinds het begin al gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van zeer gebruiksvriendelijke web en mobiele oplossingen voor SAP gebruikers. Daarom was het een kleine stap voor onze SAP UI5 front-end developers, UX designers en SAP integratiespecialisten om SAP Fiori apps te ontwikkelen voor onze klanten.

Beschikbaar op alle devices

Role-based dashboard, meer overzicht

Groter gebruiksgemak, snellere onboarding, minder fouten

Awardwinning Design

  

Onze SAP Fiori Xcellence aanpak


Fiori Kickstarter

Fiori Accelarator

Fiori Factory

Fiori Kickstarter

Leer meer over SAP Fiori in onze workshop. We scannen of de organisatie klaar is voor SAP Fiori en stellen een Proof of Value op.

Fiori Accelarator

Samen aan de slag met het nodige bijsturen. Integratie met standaard apps of waar nodig; maatwerk.

Fiori Factory

Oliver IT aan het roer. Projectmanagement en service is bij ons in veilige handen. Onze aanpak gaat uit van standaard SAP Fiori apps (tenzij maatwerk nodig is) en is usability gedreven. We nemen het end-to-end proces met alle integratie-aspecten als uitgangspunt. Indien gewenst stellen wij een heldere business case op, zodat u achteraf kan meten of de beoogde voordelen gerealiseerd zijn.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Jeroen Jansen Consultant
Jeroen Jansen