SAP toegankelijk maken

SAP Partner

Oliver IT is net zoals SAP Nederland gevestigd in het mooie ’s-Hertogenbosch. Een partnerschap is dan ook niet alleen branche-technisch heel logisch, maar ook de korte fysieke afstand werkt mee. Sinds de oprichting van Oliver IT, in 2009, zijn we bezig geweest met het toegankelijker maken van SAP producten. Als SAP Build Partner helpen we bij implementatie, inrichting, onderhouden en het koppelen van SAP oplossingen.

Hierbij kijken we naar belangrijke elementen. Het werkproces en de eindgebruiker bijvoorbeeld. Het is voor een organisatie belangrijk dat er efficiënt en foutloos gewerkt kan worden, maar wat wellicht nog belangrijker is, is dat de medewerker zonder frustraties en ingewikkelde schermen zijn of haar dag door komt.

Naast de gebruiksvriendelijkheid zijn er andere elementen waar Oliver IT naar kijkt bij nieuwe, maar vooral bestaande SAP oplossingen. Er is niets zo vervelend als het verspillen van gedane investeringen. Oliver IT kijkt naar dat wat er al staat en koppelt of vernieuwt oplossingen in plaats van deze te vervangen.

SAP Fiori Xcellence aanpak

UX heeft veel aandacht gekregen. Een van de uitkomsten is SAP Fiori. Om SAP klanten maximaal te laten profiteren van SAP Fiori heeft Oliver IT de Fiori Xcellence aanpak ontwikkeld.

Meer weten over SAP Fiori? Lees onze blogs met 5 gouden tips voor een Fiori applicatie en meer over de toegang tot apps.


SAP Fiori
is een verzameling van applicaties die inzetbaar zijn om veelvoorkomende werkprocessen te vergemakkelijken en inzichtelijk te maken. Bijvoorbeeld workflow goedkeuringen, het opzoeken van informatie en self service taken. Het uitgangspunt voor SAP Fiori de eindgebruiker (UX Design). De applicaties zijn geschikt voor verschillende devices, zoals smartphones, tablets en tevens op een desktop.

  • Groter gebruiksgemak en daardoor snellere onboarding
  • Minder frustratie, meer tevreden gebruikers
  • Role-based dashboard, meer overzicht per gebruiker
  • Snellere opvolging en procesbegeleidend (End-to-End), minder fouten
  • Beschikbaar op alle devices


Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Gerben Moerland Partner
Gerben Moerland