SAP toegankelijk maken

SAP Partner

Oliver IT is net zoals SAP Nederland gevestigd in het mooie ’s-Hertogenbosch. Een partnerschap is dan ook niet alleen branche technisch heel logisch, maar ook de korte fysieke afstand werkt mee. Sinds de oprichting van Oliver IT, bijna 8 jaar geleden, zijn we bezig geweest met het toegankelijker maken van SAP producten. Als SAP Build Partner helpen we bij implementatie, inrichting, onderhouden en het koppelen van SAP oplossingen.

Hierbij kijken we naar belangrijke elementen. Het werkproces en de eindgebruiker bijvoorbeeld. Het is voor een organisatie belangrijk dat er efficiënt en foutloos gewerkt kan worden, maar wat wellicht nog belangrijker is, is dat de medewerker zonder frustraties en ingewikkelde schermen zijn of haar dag door komt.

Naast de gebruiksvriendelijkheid zijn er andere elementen waar Oliver IT naar kijkt bij nieuwe, maar vooral bestaande SAP oplossingen. Er is niets zo vervelend als gedane investeringen te verspillen. Oliver IT kijkt naar dat wat er al staat en koppelt of vernieuwt oplossingen in plaats van deze te vervangen.

Specifiekere vragen?

Vul uw e-mailadres in en Oliver IT neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Gelukt! We nemen spoedig contact met u op!
Michiel van Sebille SAP consultant
Michiel van Sebille